Puheenjohtajan loppuvuoden tervehdys

Tampere 7.12.2017

Hei Ilves Ikuisesti ry:n jäsenet,

Mennyt vuosi on ollut hyvin mielenkiintoinen ja tapahtumarikas. Olemme tehneet seitsemän vieraspelimatkaa jääkiekon puolella ympäri suomea. Jalkapallon puolella kaksi Maarianhaminan matkaa, ravitapahtuman Teivoon, tapahtuman kahteen naisten jääkiekko-otteluun ja pikkujouluristeilyn Tallinnaan. Tulossa on vielä Vain elämää -konserttimatka Hartwall Arenalle ja Hämeenlinnan vieraspelimatka.

Olemme myös ottaneet osaa Reiska Höntsyn MM 2017 -kisoihin sekä olemme myös olleet tiiviisti katsomassa kotiotteluita niin jääkiekon kuin jalkapallon puolella. Myös Ravintola Martinassa on pidetty erilaisia vieraspelimatkoja eli kokonaisuutena voisi sanoa, että vuosi on ollut hyvin tapahtumarikas yhdessäolon vuosi jäsenillemme.

Oma toimisto Ylöjärvelle

Mainittakoon vielä, että vuoden aikana olemme saaneet omat toimistotilat Ylöjärvelle, Mika Laakso on aloittanut haastattelut nykyisten sekä entisten pelaajien kanssa sekä ensimmäinen lehtemme ilmestyy sähköisesti piakkoin.

Yhdistystä on myös kehitetty moneen suuntaan ja olemmehan hankkineet pienomistajuuden yhdistysläisiltä kerätyillä lahjoituksilla Ilves-Hockey Oy:stä. Samoin olemme aloittaneet yhteistyön Ilves ry:n kanssa, jonka myötä olemme tulleet viralliseksi kannattajayhdistykseksi sekä saaneet Ilves-logon käyttöoikeuden.

Logon käyttöoikeuden myötä olemme myös saaneet mahdollisuuden aloittaa tuotemarkkinoinnin yhdistyksen jäsenille. Ilves-logolla varustettuja tuotteitamme on jo huiveista, pipoista, paidoista aina takkeihin asti ja pyrimme koko ajan kehittämään niitä lisää.

Merkittävää tukea Ilvekselle

Tukemme Ilveksen eri joukkueille on ollut myöskin jo kohtalaisen suuri. Tuen määrä on ollut noin 30000 euroa, jonka olemme mahdollistaneet eri tuotteiden, lippujen, kausikorttien, kummipelaajan, mainoksien jne. ansiosta. Myös logotuotteet kuuluvat näihin, koska maksamme jokaisesta myymästämme Ilves-logollisesta tuotteesta sovitun korvauksen Ilves ry:lle.

Vuodelle 2018 on tehty jo sopimuksia. Ilves jalkapallon kanssa olemme tehneet meidän näkökulmastamme katsoen hyvinkin ison kokonaispaketin, joka kattaa koko vuoden. Naisjääkiekkoilulle olemme  antaneet Tesoman halliin laitamainoksen, joka kattaa myös vuoden 2019 kevään. Olemme siis olleet jo hyvin aikaisin hereillä koskien vuotta 2018.

Ilouutisina voidaan pitää uusia perheenjäsenien syntymisiä. Heille meillä on aina varattuna itse kudotut Ilves Ikuisesti villasukat, jotka lahjoitamme myös presidenttiparin tulevalle esikoiselle.

Jäsenmäärästämme voisi huomioida komean kasvun. Ensimmäinen reilu puolivuotinen toi jäseniä vuoden 2016 aikana 126 ja nyt meitä on 525. Kasvu on siis ollut komeaa. Siitä haluan jokaista kiittää erikseen, sillä sen avulla olemme osaltaan mahdollistaneet noinkin mahtavan tuen Ilvekselle. Myös kumppanimme ja kannatusjäsenemme ovat isossa roolissa koko yhdistyksen kannalta ja heille iso kiitos myös.

 

Nyt vain kohti vuotta 2018 ja kaikille kiitoksia oikein paljon tästä vuodesta. Samalla toivotan teille oikein hyvää joulua ja tulevaa vuotta 2018.

 

MARKO ISOMUSTAJÄRVI

Ilves Ikuisesti ry:n perustaja sekä hallituksen puheenjohtaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry