PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS ALKUVUODELLE 2019

Vuosi 2018 on päättynyt ja nyt olemme jo menneet muutaman päivän vuotta 2019 eteenpäin. Jäsenmäärämme kasvoi jo lähes 600 jäseneen ollen vuoden päättyessä 582 jäsentä. Tämä oli 57 jäsentä enemmän kuin edellisenä vuonna. Määrältään se on hyvä nousu sillä poisjääntejäkin oli ja aloitamme vasta kolmannen kokonaisen kalenterivuotemme.

Ilves Ikuisesti ry jatkaa samaa toimintamallia kuin edellisinäkin vuosina eli tarkoituksenaan kasvaa yhä suuremmaksi ja arvostetummaksi yhdistykseksi Ilveksen rinnalla. Toimimme yhteistyökumppanina, tukien suurta Ilves perhettä lajissa kuin lajissa maam

me huipulle. Loppuvuodesta solmittu sopimus Ilves ry:n kanssa mahdollistaa koko Ilves perheessä mukana olomme sillä solmittu sopimus koskee nyt myös aiemmin puuttuneita lajeja eli salibandyä, ringetteä ja futsalia.

Pidämme tärkeänä myös omaa toimintaamme Ilveksen tukemisen rinnalla. Siksi tulemme järjestämään myös 2019 vuonna joitakin tilaisuuksia, jotka eivät suoraan liity Ilvekseen, vaan ovat jäsenillemme tarkoitettua virkistystoimintaa.

Jalkapallon osalta tullaan tekemään hyvin todennäköisesti kaksi matkaa, joista toinen on hotellimatka. jääkiekon osalta tulemme tekemään syyskaudella hotellimatkan sekä kolme muuta lauantaimatkaa. Pleijareiden aikana keväällä jokainen matka katsotaan erikseen, mutta sitä useampi matka on tulossa mitä korkeammalle Ilves selviytyy. Tulemme kauden aikana myös vierailemaan uusien lajiemme parissa kotiotteluissa kuten myös naisjalkapallon sekä naisjääkiekon otteluissa.

Koska olemme jo huomattava kumppani Ilveksen kanssa eri sopimuksien muodossa eivät jäsenmaksut riitä näitä kokonaan kattamaan. Sen vuoksi pääyhteistyökumppanimme sekä kannatusjäsenemme ovat hyvin tärkeässä asemassa yhdistyksessämme. He sekä lisäksi pieni tuotemyyntimme auttavat huomattavasti sopimuksiemme toteuttamisessa. Täytyy muistaa, että jääkiekossa ja jalkapallossa kuulumme jo hyvinkin huomattavien yhteistyökumppaneiden joukkoon. Muissa lajeissa otamme vuosi vuodelta askeleen eteenpäin kohti keulaa.

Ilves ry:n kanssa tehty sopimus tuo jäsenillemme mahdollisuuden osallistua yhä enemmän nuorten juniorikiekkoilijoiden tukemiseen. ja myös niitä, joilla muuten olisi hyvin vaikea jatkaa taloudellisista syistä rakastamaansa urheilua. Kauden alussa alkaa keräys Raipe-rahastolle, joka kestää aina kesäkuun loppuun asti. Mahdollisuuksien mukaan voivat myös yhdistyksemme jäsenet antaa lahjoituksia tilillemme välitettäväksi keräykseen. Kaikki lahjoitukset annetaan lyhentämättömänä Raipe-rahastolle kahdessa erässä eli huhtikuun alussa sekä heinäkuun alussa. Tämän jälkeen alkaa keräys Hopa-rahastolle ja se kestää joulukuun loppuun. Tilitykset tehdään samalla tavalla kahdessa erässä lyhentämättömänä. Muita keräyksiä emme vuoden aikana tule järjestämään. Matkoillamme kulkee aina mukana lipas, johon voi lahjoittaa vapaaehtoisesti haluamansa rahasumman rahastoille.

Pääyhteistyökumppaneita meillä on – Ilveksen lisäksi – hieno määrä jo alkuvuodesta eli 11. Lisää neuvottelupyyntöjä tulee minulle lähes viikoittain. Oma tuotemerkkimme IPA-olut on erittäin hieno asia. Se ennen kaikkea lisää näkyvyyttämme ja tämän avulla varmasti tuo myös jäseniä lisää yhdistykseemme. Pääyhteistyökumppaneidemme lisäksi meillä on kolme yhteistyökumppania Espanjassa sekä useita yhteistyökumppaneita ja kannatusjäseniä, joista olemme hyvin kiitollisia. Heidän kauttaan myös jäsenemme saavat nauttia lukuisista hyvistä kumppanieduista joita 30 euron hintaisella jäsenkortillamme saa.

Jäsenmaksumme 2019 tulee olemaan edelleen 30€. Tulevaisuudessa, mikäli haluamme kasvaa vieläkin isommaksi, tarvitaan myös jäseniemme tukea enemmän ja jäsenmaksun korottamisen harkintaa. Vuositasolla jäsenkortilla saatavat edut ovat huomattavat. Näiden lisäksi sadat liput, joita jaamme eri tapahtumissa, kilpailuissa ja arvonnoissa syövät pääomaa hyvinkin runsaasti.

Merkittävä asia yhdistyksellemme on myös pääsy ehdokkaaksi Vuoden Tamperelainen 2019 -äänestykseen. Muistakaapa siis käydä antamassa äänenne yhdistykselle, sen pääsette tekemään täällä https://www.tamperelainen.fi/vuodentamperelainen2019

Nyt kiitän oikein paljon kaikkia vuodesta 2018 ja toivotan oikein hyvää uutta vuotta 2019 yhdistyksemme parissa. Kiitos, että olette mukanamme tukemassa sopimuksiemme muodossa rakasta Tampereen Ilvestä, joka on maamme suurin urheiluseura.

 

Tampereella 2.1.2019

Kunnioittavasti tervehtien,

Marko Isomustajärvi

yhdistyksen perustaja/hallituksen puheenjohtaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry