Syysterveiset puheenjohtajalta

Ilves-viirin luovutus

Tervehdys Ilves Ikuisesti ry:n jäsenet,

 

Ilveksen syksy hyvällä mallilla

Syksy on jo edennyt vauhdilla ja viimeisestä puheenjohtajan tervehdyksestä on kulunut kolme kuukautta. Ilveksen miehet taistelevat mitaleista sekä europaikoista jalkapallossa. Jääkiekossa – mahtavan kuuden pisteen viikonlopun ansiosta – olemme vain neljän pisteen päässä kuudennesta sijasta, ollen nyt sijalla kaksitoista. Naisten jalkapallossa viides sija jäänee lopulliseksi sijoitukseksi. Naisten jääkiekossa olemme sarjan alkuvaiheilla ihan kärkisijoilla ja vain yhden ottelun hävinneenä. Näinpä voikin sanoa jalkapallosta tulevan urheilullisin kriteerein loistavan kauden ja jääkiekkokin näyttää todella hyvältä näin alkuvaiheessa.

 

Yhdistyksen toiminta on aktiivista ja jäsenmäärä kovassa kasvussa

Ilves Ikuisesti ry puolestaan jatkaa voimakasta kasvuaan. Kirjoitushetkellä jäsenmäärämme on 470 eli reilun vuoden vanhaksi yhdistykseksi tämä on aivan loistava saavutus. Kiitos siitä teille kaikille jäsenille! Yhteistyökumppanien saralla on myöskin ollut huomattavaa kiinnostusta ja kasvua. Jo nyt meillä on ensi vuodeksi lähes kaksikymmentä sopimusta, joista kultakumppaneita on 13. Tämäkin on aivan loistava asia. Varsinkin, kun osa heistä on itse lähestynyt ja kysynyt, onko mahdollista tulla mukaan kumppaniksemme. Tämän myöskin olemme huomioineet Mika Pitkäsen tekemässä nettisivujen kehityksessä. Mikalle tästä kiitos, muutosten ansiosta kumppanien näkyvyys sivuillamme on parantunut.

Uudet jäsenkorttimme tulevat kumppaniltamme CardPlus Oy:ltä pääkaupunkiseudulta. Heidän palvelunsa mahdollistavat niin perinteisen kuin sähköisen jäsenkortin käyttämisen. Kultakumppanimme saavat myös logonsa näkyviin jäsenkorttimme taustapuolelle. Jäsenemme tulevat vuonna 2018 saamaan komeat uudet jäsenkortit sekä perinteisenä että sähköisenä versiona. Vuonna 2019 jäsenkortti muuttuu valinnaiseksi eli sen saa valita joko perinteisenä tai sähköisenä.

Matkailutoimintamme on myös kasvanut vauhdilla. Viimeksi kerrotun Maarianhaminan matkan tunnelmien jälkeen on myös jo paljon tapahtunut. Olemme olleet Porin matkalla, Mikkelin hotellimatkalla sekä ravintola Martinassa Tampereella – erilaisella vieraspelimatkalla – Sport-Ilves peliä seuraamassa. Näistä matkoista voitte lukea tarkemmin nettisivujemme matkaraporteista, jonne jokaisesta matkasta on julkaistu oma raporttinsa.

 

Tulevien matkojen tarjonta on laajaa ja monipuolista

Matkoja tullaan tekemään myös loppuvuoden aikana

  • Martinassa olemme jälleen lauantaina 18.11.2017 erilaisella vieraspelimatkalla ottelussa Kalpa-Ilves
  • tiistaina 21.11.2017 Turussa Tepsiä vastaan
  • keskiviikkona 13.12.2017 Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan. Hämeenlinnaan on mukaamme lupautunut lähtemään Ilveksen jalkapallojoukkueen varakapteeni Marco Matrone.
  • 2.-3.12.2017 teemme pikkujouluristeilyn Tallinnaan yöpyen laivalla. Mukaamme risteilylle saamme Ilves ry:n hallituksen puheenjohtajan Kari Pansion, rouva Eija Pansion sekä jääkiekon puolelta yhteyspäällikkö Lasse Fihlin ja rouva Kristen Fihlin. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme arvovaltaisia vieraita mukaamme omien tärkeiden jäseniemme lisäksi. Pikkujouluristeilylle lähtijöitä on kaiken kaikkiaan 31 henkilöä.

Ensi vuoden matkatarjonta tulee myöskin olemaan erittäin vaihteleva ja laaja. Kotimaisten matkojen lisäksi

  • lähdemme 12.-19.4.2018 Espanjan aurinkorannikolle. Minulle tämä on varsin mieluisa kohde, sillä siellähän minunkin Espanjan kotini sijaitsee. Nyt tosin olen muiden matkalaisten kanssa yhdessä vuokraamassamme villassa. Matkalla käymme katsomassa myös Malaga-Real Madrid -pelin. Tämä Espanjan matka on jo loppuunmyyty.
  • 10.-16.5.2018 teemme matkan Tanskaan, jääkiekon MM-kisoihin. Tällä matkalla on vielä tilaa ja ilmoittautumisia otetaan vastaan. Asumme Tanskassa korkeatasoisessa hotellissa, joten sekin puoli saatiin järjestettyä emmekä joutuneet leirintäalueelle taikka parakkikylään.
  • 14-17.6.2018 matkaamme sitten vielä Pietariin MM-jalkapallon kisoihin. Käymme katsomassa yhden ottelun ja tutustumme myös Pietarin kaupunkiin. Jos haluat mukaan tälle matkalle niin ilmoittaudu heti. Matkalle on vain muutamia paikkoja enää vapaana.

 

Ilves Ikuisesti ry:n videotiimi tuottaa monipuolista sisältöä

Videogurut Mika Laakso ja Matias Lahtinen ovat myös olleet kiireisiä. Haastatteluissa ovat olleet niin omien joukkueittemme kuin vierasjoukkueittenkin pelaajat sekä taustajoukot. Videotuotanto kehittyy ja kasvaa edelleen, joten vinkit juttujen ja haastattelujen aiheista ovat varmastikin tervetulleita tiimille. Isot kiitokset videotiimille kovasta työstä ja hyvät jäsenet, käykää viimeistään nyt tutustumassa Ilves Ikuisesti ry:n Youtube-kanavaan.

 

Merkittävää tukea Ilvekselle vuonna 2017

Viimeisenä muutama sana kaikkein tärkeimmästä asiasta, eli miten olemme voineet tukea Ilves ry:n alaisia joukkueita, Ilves ry:tä kokonaisuudessaan sekä Ilves Hockey Oy:tä  vuoden 2017 aikana ja minkälaiseksi tuki tulee tänä vuonna kokonaisuudessaan muodostumaan.

Ilves ry on saanut ja tulee vielä saamaan meidän kauttamme tukea, joka muodostuu lippujen ostoista (jaoimme yhdistyksemme sekä Facebook-ryhmämme jäsenille kaikkiaan yli 200 lippua), muutamasta kausikortista, tuotteiden ostoista, HOPA-rahaston  keräyksestä, Jani Ojalan hoitamasta kausikorttien myynnistä Ilveksen hyväksi (kiitokset Janille vielä tästä) ja muutamasta muusta yksittäisestä ostosta, yhteensä noin 10 000€.

Tämä on erittäin hieno saavutus joten kiitos siitä teille kaikille. Myös Ilves ry:n puolelta tuki on otettu vastaan isoin kiitoksin. Kaikista suurin kiitos ja kunnianosoitus, niin itseäni kuin yhdistystä kohtaan, oli Ilves ry:n puheenjohtajan Kari Pansion luovuttama Ilves-viiri. Kun kysyin Karilta, tulenko hakemaan viirin toimistolta, hän vastasi: ei kun hän tuo sen puolisonsa Eija Pansion kanssa ja se kyllä oli hieno hetki.

Ilves Hockey Oy:n puolella tukemme tulee vielä merkittävästi kasvamaan vuoden loppuun mennessä. Tällöin summa tulee olemaan noin 20 000€ ja pidän sitä todella kovana juttuna. Vielä en tiedä, miten tähän suhtaudutaan Ilves Hockey Oy:n toimistolla. Luulisin kuitenkin, että sielläkin ollaan tyytyväisiä tukeemme. Tukisumma koostuu 10 000€ osakeostosta, jonka teimme huomattavasti pienemmältä jäsenmäärältä mitä meitä nyt on. Lisäksi osakeosto tehtiin täysin ilman ulkopuolisia apuja, mainostaen vain omilla sivuillamme ja ainoastaan yhdistyksen jäseniltä tehdyllä keräyksellä. Tämän lisäksi ostimme yli 400 lippua, jotka olemme jakaneet yhdistyksen jäsenille. Edelleen tukirahaa on kertynyt kausikortilla, tuotteilla sekä kummipelaajalla. Tämä on aivan mahtava saavutus, joten kiitos kaikille oikein paljon.

Kuten ehkä olette jo huomanneetkin, niin Tesoman hallissa komeilee naiskiekkoilijoilta ostamamme laitamainos sekä lisäksi logomme on kahden Ilveksen naispelaajan paidassa. Liigajoukkueen Valtteri Ilomäki taasen kantaa kummipelaajanamme paidassaan logoamme. Näin olemme hankkineet myös näkyvyyttä yhdistyksellemme. Toimistotilamme Ylöjärvellä ovat täydessä käytössä joten tervetuloa tutustumaan toimistotiloihimme ja nauttimaan kuppia kahvia kanssamme.

Kirjoitan seuraavan puheenjohtajan kirjeen joulukuulla ja nyt toivotan kaikille oikein hyvää loppuvuotta!

 

Kunnioittavasti tervehtien,

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry:n hallituksen puheenjohtaja

sekä koko toiminnan perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry