Ennakkotietoa Ilves Ikuisesti ry:n tulevista matkoista

CHL-PELIT

Tulemme tekemään yhden tai useamman vieraspelimatkan maamme ulkopuolelle CHL-peleihin mikäli matkakohde ei muodostu liian kalliiksi sekä hankalaksi toteuttaa. Matkat tehdään Saarikosken urheilumatkojen kautta ja tästä olen jo alustavasti sopinut.

Kaikkia kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon. Varausmaksuja ei ole, vaan lähetämme maksutositteen siinä vaiheessa, kun tiedämme matkan / matkojen toteutuvan. Ennakkoilmoitukset ovat tärkeitä, jotta tiedämme löytyykö jäsenistämme kiinnostuneita matkoille lähtijöitä.

HAKA-ILVES RISTEILLEN

Ilmoittaudu matkalle mukaan sillä paikkoja on enää noin 20 jäljellä. Lisätietoja matkan toteutumisesta uuden liigaohjelman varmistuttua ja vasta siinä vaiheessa lähetämme  myös maksutositteet. Jo matkan maksaneet saavat matkan peruuntuessa maksunsa takaisin. Vaihtoehtoisesti he voivat siirtää maksun käytettäväksi muihin matkoihin.

EM 2021 PIETARI: BELGIA-SUOMI

Muutama paikka vapautui peruutuksien vuoksi eli mukaan mahtuu vielä 10 matkalaista. Matkan ajankohta tarkentuu kesän 2020 aikana. Kumminkin hyvin todennäköinen aika sijoittuu välille 16-24.6 2021 ja matkan pituushan on 2 yötä Pietarissa.

  • Hinta 2h huoneessa 515€ vähintään 25 matkalaista, joka on jo kasassa.
  • Hinta 2h huoneessa 490€ vähintään 30 matkalaista.
  • Liput BELGIA-SUOMI otteluun myös mahdollisuus saada ja hinta alkaen 300€.

Ilmoittaudu mukaan ja maksa varausmaksu 250€ sekä lipun hinta, jos haluat lipun kauttamme. Tarkemmat esitteet kesän aikana.

Ennakkoilmoittaudu tällä lomakkeella

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry