03.12.2022 Ilves Ikuisesti ry rikkoi 700 jäsenen rajan!

Ilves Ikuisesti on kuudessa ja puolessa vuodessa kasvanut hyvin merkittäväksi ja isoksi yhdistykseksi Ilveksen ympärille. Yhdistyksemme jäsenmäärä rikkoi 700 jäsenen rajan 03.12.2022 ja siitä täytyy olla todella iloinen ja kiitollinen Ilves sydämen omaaville jäsenillemme!

Perustaessani yhdistyksen 12.05.2016, oli ajatus olla Ilveksen mukana yhteistyökumppanina ja tukea junioreita.  Mutta nyt olemme jo huomattava kumppani Ilvekselle.  Jäseniemme suorittamat jäsenmaksut käytetään kokonaisuudessaan erilaisiin Ilveksen yhteistyösopimuksiin, sekä juniorijoukkueiden ja joidenkin edustusjoukkueiden, kuten salibandyn tukemiseen.  Yhdistyksen historian aikana vuosittainen summa on koronasta huolimatta noussut koko ajan.  2022 vuoden osalta summa kohonnee jo noin 50 000 euroon, josta voimme olla todella ylpeitä!

Suurin yhteistyökumppanimme Ilveksen sisällä on Ilves Hockey Oy.  Yhdistyksemme jäsenet saavat loistavia etuja Ilvekseltä jäsenkorttiamme näyttämällä ostoksia tehdessä, tai yhdistyksen kautta Ilvekseltä ostetuista lippuvouchereista. Loppukaudesta tulemmekin nousemaan melko varmasti ns. ykköskoriin, Ilves Hockey Oy:n merkittävimpien, eli ykköskorin kumppaneiden joukkoon.

Ilves Hockey Oy:n yhtenä pienomistajana voimme myös olla ylpeitä siitä, että me lukuisat jäsenet kasvatamme Ilveksen taloutta, eli meidän jäsenemme eivät pelkästään yhdistyksen kautta osallistu Ilveksen tukemiseen, vaan myös lukuisilla yksittäisillä omilla ostoillansa mitä ILVES-KAUPPAAN tekevät, sekä ostamalla kausikortteja ja ottelulippuja omatoimisesti. Kokonaisuutena voidaankin sanoa, että olemme huomattava yhteisö niin yhdessä, kuin yksittäin Ilveksen ympärillä.

Tulevaisuudessa tulemme entisestään lisäämään panostusta Ilves Hockey Oy:tä kohden ja se tarkoittanee yhä isompia yhteistyösopimuksia, josta Ilves kiittää meitä lukuisilla antamillaan eduilla. Eli hyöty on molemmin puolista. Tulemme panostamaan myös junioreihin, mutta odotamme, että juniorijoukkueet, jotka suoranaista tukea haluavat, ottavat meihin suoraan joukkuejohtajien kautta yhteyttä, ei Ilves ry hallinnon kautta, koska haluamme osoittaa tuen suoraan juniorijoukkueita kohtaan. Myös odotamme mukaan tuettavien juniorijoukkueiden johtohenkilöiden liittyvän yhdistyksemme jäseniksi kiitokseksi tuesta, kuten jo tämä hetkisten joukkueiden jäseniä onkin.

 

ISO KIITOS KAIKILLE MUKANA OLIJOILLE!

  1. Marko

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry