AURINKORANNIKOLLE JO TOISTAMISEEN ILVES IKUISESTI RY KANSSA

Ilves Ikuisesti ry lähtee jo toistamiseen aurinkorannikolle syksyllä 2019 viikolla 42-43 mikäli matkalaisia saadaan kokoon vaadittava määrä loppuvuoden 2018 aikana. Matka tehdään matkatoimiston räätälöimillä lennoilla ja tarvittavilla hotellipaikoilla, koska huvilamajoituksen lisäksi vaihtoehtona on nyt myös hotellimajoitus. Espanjan yhteistyökumppanimme Villa Sohail on päämajoituspaikkamme, jossa myös edellisellä matkallamme majoituimme.
Matkalla olisi tarkoitus käydä katsomassa huippukoripalloa Espanjan pääsarja-tasolta tai vaihtoehtoisesti Malagan jalkapallottelu, joka on nyt kakkossarja-tasolla. Viinitilaretki sekä Fugefestarit kuuluisi ohjelmaan myös ja halukkaille Gibralttarilla käynti.

Paljon muuta mukavaa ja yhdessäoloa matkan aikana varmasti myös löytyy vaikkapa golfin, purjehduksen, herkullisten illallisten jne. merkeissä. Eli ne sovitaan erikseen ja katsotaan paikan päällä. Lennot tehdään joko Norwegianilla tai Finnairilla ja paikan päällä kyydit tuttujen omien kontaktieni kanssa. Suomen päässä Hauhon Liikenne Oy hakee ja vie meidät lentoasemalle.

Nyt katsotaan löytyykö matkalle halukkaita ja jos tarvittava määrä löytyy, niin matka toteutetaan. Ilmoittautuessasi matkalle maksa 200,00€ varausmaksu ja sillä sitoudut olemaan mukana. Mikäli matkaa ei toteuteta raha palautetaan osallistujalle takaisin. Taasen matkan toteutuessa ja matkalaisen pois jäädessä ei rahaa palauteta takaisin, kuin lääkärintodistusta vastaan.

Matkan hinta riippuu majoituksesta, mutta kokonaishinta tulee olemaan 700-1000€ välillä sisältäen majoituksen, lentokenttäkuljetukset niin Suomessa kuin Espanjassa sekä lennot. Retket maksetaan paikan päällä paitsi Fugefestariliput, jotka toivomallenne paikalle tilataan etukäteen.

Tervetuloa kaikille matkallemme mukaan Fuengirolaan

Matkanjohtaja Marko Isomustajärvi

 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella mukaan matkalle aurinkoon!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry