Iki-Ilves Marko Isomustajärvi on ”puolen Suomen” ikäinen

Iki-Ilves Marko Isomustajärvi on ”puolen Suomen” ikäinen

Elettiin vuotta 1967. Suomi vietti itsenäisyytensä 50-vuotisen taipaleensa juhlavuotta. Maamme presidenttinä oli muuan UKK ja pääministerinä Rafael Paasio. Valuutta oli markka. Toukokuussa Jimi Hendrix esiintyi Helsingissä. The Beatles julkaisi ”Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band”-albumin. Jääkiekon SM-sarjassa pelattiin sen 37 kausi ja mestaruuden voitti RU-38 Porista, hopeaa korjasi TPS ja pronssimitalit ripustettiin keväällä Tampereen Ilveksen pelaajien kaulaan.

Edellisvuoden mestaruus oli siis vaihtunut himmeämpiin mitaleihin. Pistepörssin voitti Matti ”Mölli” Keinonen ja hyvänä kakkosena oli Ilveksen Lasse Oksanen. Näistä kevään tapahtumista ei kuitenkaan Tampereella 18.1.1967 syntynyt Marko Isomustajärvi varmasti itse muista mitään. Sen hän kuitenkin muistaa, kun viiden vuoden ikäisenä sai ensimmäisen Ilves-takkinsa. Samaisena vuonna Ilveksestä leivottiin Len Lunden valmentamana Suomen mestari. Näin Marko oli jo pienestä pitäen ”leimattu” ilvekseksi.

Ilves-Ikuisesti Ry perustaja ja sen nykyinen hallituksen puheenjohtaja Marko Isomustajärvi täytti siis 50-vuotta 18.01.2017.

Syntymäpäivien vietto vierähti nelipäiväiseksi juhlinnaksi ja siihen kuului Ilves-Kärpät ottelun seuraaminen aitiossa. Ennen ottelua Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto kävi välittämässä onnittelut Markolle ja luovuttamassa hienon Ilveksen pelipaidan, joka oli nimikoitu hänen sukunimellään sekä numerolla 50 eli Markon iällä.

Ilveksen jalkapallojoukkueen puolelta vastaavan huomionosoituksen oli myyntipäällikkö Ari Ruoholahti antanut jo syksyllä ja paidassa oli myös pelaajien nimmarit.

Syntymäpäivien päävastaanotto oli Ylöjärvellä, missä tarjolla oli savusaunan ja porepaljun lisäksi komea ilotulitus. Yhdistyksen HIFK-Ilves vieraspelimatkalla 14.2.2017 osallistuvat jäsenet pääsevät osallistumaan Markon juhlinnan ”rääppiäisiin” juomatarjoilun myötä.

Ilves-Ikuisesti ry:n jäsenistö onnittelee lämpimästi yhdistyksemme ”Grand Old Mania” tärkeän välietapin saavuttamisesta.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry