Ilves-Appi, mobiilijäsenkortti myös Ilves Ikuisesti ry:lle

Mobiilijäsenkortti kumppanipalveluineen nyt myös Ilves Ikuisesti ry:lle

Ilves Ikuisesti ry tarjoaa aktiivisille ja nopeille yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden osallistua Ilves-Appin käyttöön etujoukoissa. Neljä ensimmäistä kumppaniamme pääsee mukaan, joten lukekaapa alta lisää ja ilmoittautukaa mukaan alla olevalla lomakkeella!

 

Ilves ry – edelläkävijänä mobiilimaailmassa!

Suomen suurin urheiluseura Ilves ry lanseeraa vuoden vaihteessa uuden Ilves-Appin. Ilves-Appi on mobiili jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Ilves-Appi on räätälöity seuratoimintaan, joten siinä on otettu huomioon kaikki seurojen sidosryhmät: niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat kuin yhteistyökumppanitkin.

Mobiilijäsenkortti

Kortin aktivointi on todella nopea toimenpide: sovellus ladataan sovelluskaupasta ja rekisteröitymisen yhteydessä tehdään taustalla jäsenrekisteristä tunnistautuminen automaattisesti. Rekisteröitymisen jälkeen pääset käyttämään jäsenkorttia jatkossa ilman erillistä tunnistautumista.
Jäsenkortin ominaisuuksina näet ja päivität omat jäsentietosi, saat näkyville koko Ilveksen ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja joukkueesi harjoitusajat, sekä tietenkin koko ajan päivittyvät Ilves –yhteisön jäsenedut.

Nopeaa ja ajankohtaista tiedottamista

Kaikki oleellinen tieto löytyy jatkossa nopeasti samasta paikasta. Viestit saadaan helposti kohdennettua jaosto, joukkue-, seuratasolle. Sovelluksen Push-viesteillä pystytään näin reagoimaan nopeasti ja kustannustehokkaasti kiireellisiin tilanteisiin, esimerkiksi harjoitusaikojen äkilliseen peruuntumiseen.

Etuja jäsenille sekä parempaa yhteistyökumppanin huomioimista

Ilves-Appi tuo yhteisön edut heti saataville. Etuja voi hyödyntää näyttämällä korttia omasta puhelimesta. Edut voivat olla kertaluontoisia, jatkuvia tai vaikkapa 100 nopeimmalle. Edut ovat sovelluksessa näkyvillä, jolloin niitä muistetaan paremmin hyödyntää asioidessa yhteistyökumppanien kanssa. Ilves-Appissa käytettyjen etukuponkien dataa voidaan hyödyntää mm. keskustelemalla yhteistyökumppanin kanssa siitä, miten jäsenet ovat käyttäneet etuja. Ilves-Appin toteuttaa Arena Interactive Oy. Arena Interactivella on lähes 20-vuoden kokemus digitaalisesta asiakasviestinnästä.

 

Ilves Ikuisesti ry:n Ilves-Appi -paketti 4 nopeimmalle yhteistyökumppanille

Tarjoamme 4 nopeimmalle yhteistyökumppanille mahdollisuuden Ilves-Appin ja muiden kanaviemme käyttöön markkinoinnissanne.

Tarjous sisältää mm.

  • mainosnäkyvyyden sovelluksessa
  • mainosnäkyvyyden Ilves Ikuisesti ry:n nettisivuilla, Facebook sivuilla ja Youtube sivuilla
  • yhden 1/2 sivun mainoksen Ilves Ikuisesti ry:n lehdessä
  • noin minuutin videospotin sivuillamme
  • logon videohaastattelujen yhteydessä
  • takin, jonka vasemmassa rinnuksessa on brodeerattu Ilves logo ja teksti “Ilves Ikuisesti”. Lisäksi mahdollisuus omaan brodeerattuun logoon (10x20cm) takin selkään.

Paketti tuo roppakaupalla näkyvyyttä – jo normaalimainoksen hinnalla – vuodeksi 2018! Paketin verollinen hinta on 600€ ja siis vain 4 ensimmäistä kumppania pääsevät tässä vaiheessa mukaan! Toimi siis heti ja tee tilaus alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja saat ilvesikuisesti@gmail.com

 

Tilaa paketti tästä

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

P.S. Myös jokaisella Ilves fanilla on mahdollista ottaa Ilves-Appi käyttöön liittymällä Ilves ry:n jäseneksi Ilves ry:n omilta sivuilta.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry