Ilves Ikuisesti ry ja Pyynikin käsityöläispanimo aloittivat yhteistyön – yhteistyön kunniaksi Ilves Ikuisesti – Ipa julkaistaan

Pyynikin käsityöläispanimo julkaisee IPA 45 -oluen vielä ennen joulua. Oluttyyli on luonnollisesti IPA. Vahvuudeltaan se on sessiovahvuinen eli 4,5 alk.til.%.
Ilves Ikuisesti ry on vuonna 2016 perustettu ikuisesti Ilvestä kannattavien fanien, Ilves ry:n virallinen kannattajayhdistys.
Yhdistyksen suljetussa Facebook-ryhmässä on jäseniä yli 4100 ja jäseniä ry:ssä on noin 600. Yhdistys kannattaa ja tukee Ilvestä kaikissa lajeissa ja aina positiivisin mielin.
Tamperelainen Pyynikin käsityöläispanimo on Suomen nopeiten kasvavin panimo. Panimo kolminkertaistaa vuosituotantonsa tänä vuonna ja aikoo jatkaa kasvamistaan ensi vuonna. Panimon omistajana on yli 3000 tamperelaista henkilöä ja yritystä.
Pyynikin käsityöläispanimo tukee Ilves Ikuisesti ry:n toimintaa. Panimo haluaa olla mukana tukemassa tamperelaisten liikkumista ja harrastamista sekä paikallista seuratoimintaa.
”Yhteistyö Ilves Ikuisesti ry:n kanssa on mahdottoman hieno keino toteuttaa tälläistä yhdistystoimintaa” Kommentoi yhteistyöstä onnellinen panimon olutmestari, Tuomas Pere.
” Tämä yhteistyö tuo Ilves Ikuisesti ry:lle myös näkyvyyttä paikallisessa hengessä. Odotamme suurelle innolla sekä tuotteelle että yhteistyölle suosiota ja jatkuvuutta” Kommentoi Ilves Ikuisesti ry:n puheenjohtaja Marko Isomustajärvi.

Lisätietoja Ilves Ikuisesti rystä: www.ilvesikuisesti.fi
Lisätietoja Pyynikin käsityöläispanimosta: www.pyynikin.com

 

Pyynkin Käsityöläispanimon tiedote yhteistyöstä
Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry