Ilves Ikuisesti ry tiedottaa

Ilves Ikuisesti ry Facebook sivun sekä Ilves Ikuisesti Facebook sivun vastaava päivittäjä tulee olemaan 09.11.2018 alkaen Matias Lahtinen. Yhdistyksen puheenjohtaja Marko Isomustajärvi kertoo, että yhdistyksen parissa on jo niin paljon joka päiväistä vapaaehtoistoimintaa, ettei enää ehdi Facebook-sivuilla päivittelemään päivittäin. Matiakselle intoa riittää rykmentin verran, joten hän on hyvä mies Facebook-yhteisöillemme sivujen päivittäjiksi. Sen sijaan Markon julkaisemat tervetulotoivotukset ja syntymäpäivä-onnittelut niiden osalta, jotka hän tietää jatkuvat totuttuun tapaan.

2019 matkojen vetäjien kohdalta myös saattaa muutoksia vuosi tuoda tullessaan samoin kuin tapahtumat. Allekirjoittanut sanoo, että 365-päivää 24/7 rytmillä lähes kolmen vuotta kestänyt yhdistyksen pyörittäminen vapaaehtois-työnä on tuonut haasteita oman terveyden hoitamiseen ja näin ollen välttämättä jokaisessa tapahtumassa ja vieraspelimatkassa häntä ei mukana nähdä.

Jalkapallon puolella on alustavasti 1-2 matkaa kesän aikana suunniteltu ja alustavasti tiedusteltu Harri Hopa Hollia siihen tehtävään. Jääkiekon normaalimatkoilla ja tapahtumissa sekä joissakin edustustehtävissä taasen Pauli Keipilää on alustavasti kaavailtu tehtävään. Pikkujoulut, yö-vieraspelimatkat jääkiekon puolella allekirjoittanut taasen vielä ainakin 2019-2020 vetäisi ja toki myös Hopan vetämillä matkoilla mukana olisi, mikäli ne olisivat myös yö-matkoja.

Matkojen sekä tapahtumien suunnittelun kumminkin pääsäännöllisesti allekirjoittanut hoitaa totuttuun tapaan, mutta jalkapallossa vastuun kantaisi mahdollisesti myös Hopa, jos vain hän homman ottaa vastaan ja jääkiekon sekä muiden tapahtumien osalta  apuna olisi Pauli ja Laakson Mika.

Ilves Ikuisesti Sanomien päätoimittajana allekirjoittanut ja kotisivujen, jotka uuden ulkoasunkin tulee saamaan ensi keväänä Mika Pitkänen. Mika Laakso taasen toimittajana ja mediavastaavana olisi lehdenvalmistuksessa apuna, kuten Harri Holli ja Matias Lahtinen myös. Sen lisäksi Matias toimii myös Twitterin päivittäjänä sekä Mikalle apuna Kotisivujen toimittajana.

 

Ilves Ikuisesti ry tiedottaa Viking Linen kanssa tehdyn yhteistyön päättymisestä

 

Viking Linen Tampereen toimisto lopettaa toimintansa vuoden lopussa ja sen myötä myös meidän yhteistyö päättyy. Puheenjohtaja Marko Isomustajärvi sekä koko Ilves Ikuisesti ry haluaa kiittää todella paljon yhteistyö-sopimuksesta sekä suuresta avusta Jari Nurmea sekä Arja Tuomista.

 

08.11.2018 Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja/perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry