Ilves Ikuisesti vieraili Vaasassa 04-05.11.2023

Ilves Ikuisesti on erikoistunut hotelleissa yövyttäviin vieraspelimatkoihin ja tällä kertaa oli vuorossa Vaasa. Matkojen onnistumisen kannalta on tärkeää ensin luoda suhteet yhteistyökumppaneihin, kuten Scandic – Atro Vuolle Oy – Vaasan Sport. Vasta sen jälkeen pääsee kokoamaan matkaa ja tarjoamaan sitä yhdistyksen jäsenille.

 

Toteuttamisen kannalta on kaiken onnistuttava, jotta vähintään 30 matkalaista saadaan mukaan. Hyvät yhteistyökumppanit taasen varmistavat sen, että pystyn tarjoamaan matkalaisille todellisen kokemuksen, ei pelkästään edestakaista matkaa Vaasaan ja takaisin. Kokonaisuuden täytyy olla hyvä.

 

Tällä kertaa matkalla oli 56 jäsentämme. Lähdin pakettia rakentamaan ottamalla yhteyden Scandicin Kirsiin, Vaasan Sportin Leenaan sekä Atro Vuolle Oy:n Anneen. Aluksi aina kolme kontaktia, kun ruvetaan matkaa rakentamaan. Tämän jälkeen mukaan tulevat hotellin myyntipalvelu sekä kotijoukkueen järjestyspäällikkö, tässä tapaukselta siis Sportin. Paketin kokonaisuuden saatuani valmiiksi alkaa se helpoin ja mukavin osa, eli matkaan lähtö ja matkan vetäminen.

Tällä kertaa Vaasan Sportista Leena teki sen minulle erittäin helpoksi, koska hän toimitti liput hotellille pienen tuliaisen kera. Lippujen hakuun ei mennyt aikaa, vaan päästiin suoraan hotellilta matkaan kohti Areenaa. Soitto vielä Jannelle eli Sportin turvallisuuspäällikölle ja homma oli siinä. Hallin parkkipaikalle päästyämme asteli Janne linja-autoon järjestyspäällikön kanssa, joka vei meidät suoraan hallille pääoven eteen. Tämä oli todella hieno ja ison kiitoksen asia. Myös matkalla hallille liikenne stopattiin pääovelle ajoamme varten ja järjestysmies oli valmiina ottamaan ryhmäkuvan meistä. Me kun pyysimme, että mahdollisemman moni siihen kuvaan mahtuisi.

Tämän jälkeen muutama metri kävelyä ja pääovesta sisään muiden joukossa. Vasemmalle puolelle oli meille oma jono vielä laitettu valmiiksi, niin pääsimme hyvin sisälle. Täytyy sanoa, että hieno kokonaisuus oli hallille saapuminen. Se osoitti, että yhdistystämme arvostetaan ja meille suodaan näin hieno palvelu. Itse peli olikin sitten vauhdikas ja lopputulos hyvinkin mieleinen Ilveksen voittaessa pelin numeroin 2–6.

 

Pois lähtiessämme oli vastaava hieno palvelu ja myös virkavalta hetken kulki vilkut päällä edellämme. Näin pääsimme hyvin ruuhkasta eteenpäin.  Siis linja-auton nokka kuljettaja Jannen ajaessa kohti Hotelli Scandic Vaasaa, jossa koko seurueelle oli järjestetty tyylikkäät huoneet saunalla sekä poreammeella varustettuina. Intoutuipa Ervastin perhe vävypojan ja Riitan kanssa poreilemaan samassa ammeessa kuuden hengen voimin, joten lystiä oli. Osalla illanvietto jatkui aamun varhaisille tunneille, osan jäädessä hotellille ruokailemaan ja sitä kautta lähtemään kauneusunille.

 

Haluan kiittää kaikkia hienoja jäseniämme, jotka matkallamme olitte. Atro Vuolle Oy:n Annea ja kuljettaja Jannea. Scandicin Kirsiä ja hotelli Scandic Vaasan henkilökuntaa sekä viimeisenä mahtavaa Sportin henkilökuntaa Leenaa, Jannea, järjestyksen esimiestä sekä kaikkia teitä, jotka olitte mahdollistamassa tämän hienon matkamme areenalla.

 

Hienoa tulla Vaasaan jälleen 2024 tammi- ja helmikuulla vierailemaan.

 

Terveisin Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry