Kannujuhlat Tammelantorilla 20.6.19

Olihan mukava hetki, jonka vietimme Tammelantorilla yhdessä Suomen Cup voittajien kanssa. Ilveksen joukkue oli kokonaisuudessaan saapunut tervehtimään fanejaan ja tietysti torikansaa.

Juhannuksen läheisyys ja kaunis sää toikin väkeä satamäärin torille. Dj. Juissi aloitti musisoinnin kansainväliseen tyyliin. Pelaajien ja joukkueen johdon saavuttua paikalle lavan edusta pullisteli väkeä. Mukana menossa oli niin Aamulehti “suorassa” lähetyksessä samoin kuin Yle Tamperekin. Jalkapallo sai heidän kauttaan lajille kuuluvaa hyvää näkyvyyttä.

Ilveksen edustusjoukkue oli silminnähden iloinen yhdistyksemme järjestämästä tapahtumasta. Ilman torikauppias Mauno Laihosta, Saija Maunosta turvallisuusorganisaatioineen, asiasta ei olisi tullut yhtään mitään. Ohjelmapuoli olikin sitten meidän omaa käsialaamme, tutua ja turvallista. Kiitos Juha Koivunen, Lasse Toiva ja etenkin Haulibros Duo. Kuvasta maailmalle huolehti Petteri Tyni kokemuksellaan.

Paketti oli siis yhtä hyvä kuin Wissin taktiikka. Haastattelujen jälkeen nimmarit kelpasivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Joukkue poistui Manserokin soidessa treeneihinsä ja me muut torille jääneet käänsimme hyvillä mielin katseemme tulevaan juhannukseen.

Tämä jäi monelta kuulematta:

Onnea Ilves!

Nyt jalkapallo potkii!
Torin ne ei oo turhia kotkii

Suomen Cupin kun nappaa
täytyy olla kovia jätkii

Pikkusen harhauttaa, rappaa
vastustajan siivuiksi pätkii!

(Runoilija Toni Lamminen)

 

Teksti: Harri Holli

Kuvat Arno Hälmäinen ja Harri Holli

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry