Kiekkokausi paketissa – kohti jalkapallon viheriöitä

Ilveksen jääkiekon SM-liigan taival kaudella 2016-17 päättyi huikean jännittävään neljännesvälieräsarjaan paikallisvastustaja Tapparaa vastaan.

Vaikka joukkueen “bensa” ei aivan riittänyt kevään kiekkokevään jatkamiseen keltavihreänä, se toi kuitenkin vuosikausiin kokemattoman jääkiekkoinnostuksen Tampereelle. Tämä huuma noteerattiin myös valtakunnallisesti. Suomalaisen jääkiekon syntysijoilla on edelleen maamme kiekkopääkaupunki.

Kiitokset kaikille sen ansainneille

Ilves Ikuisesti ry haluaa lämpimästi kiittää Ilveksen liigajoukkuetta, sen tärkeitä taustavoimia kuten valmennustiimiä, fysiikkavalmentajia, hierojia, huoltajia ja lääkäriä. Unohtaa ei sovi myöskään videoinneista ja kuljetuksista vastaavia.

Niin ikään kiitokset monien paineiden alla työskennelleelle toimiston väelle sekä niin vanhalle kuin uudellekin hallitukselle ja omistajille. Kiitokset myös ottelukuuluttaja Kaitsulle sekä Ilves.comin mediatiimille. Myös pirteää tanssija/cheerkeader -ryhmää,  Leaders Leaguea, saamme kiittää ottelutapahtumien tunnelman luomisesta. Kaikki yhteistyö näiden tahojen kanssa on sujunut mutkattomasti. Kiitokset myös Osasto41:lle ja Share Ilves ry:lle.

Näistä lähtökohdista on hyvä rakentaa Ilveksen uutta tulevaisuutta jääkiekossa.

Ilves Ikuisesti – positiivinen kannattajaryhmä

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa Ilveksen kannattamiseen ja erilaisille ryhmille löytyy oma roolinsa. Moninaisuus on myös rikkautta. Tälle 2443 jäsenen Facebook-ryhmälle ja 280 jäsenen Ilves Ikuisesti ry:n yhdistykselle pitää antaa aivan erityiskiitokset sen aina positiivisesta, uskollisesta, asiallisesta, mutta innostuneesta joukkueemme tukemisesta.

Tämän “heimomme”  itseoikeutettu päällikkö Marko Isomustajärvi on aikaansa ja vaivojaan säästämättä organisoinut matkoja, tapahtumia, kilpailuja ja yhteistyökumppanuuksia, jotka ovat meille ikuisille Ilveksen kannattajille luoneet positiivisia elämyksiä – niiden ansiosta jopa tappioiden hetkilläkin meillä on ollut vahva yhteenkuuluvaisuuden tunne.

Jalkapallokausi käynnistymässä – vieraspelimatkoja tulossa

Jokainen vuodenaika on Ilveksen kannattajien juhla-aikaa. Veikkausliiga pyörähtää Ilveksen osalta käyntiin jo ensi lauantaina 8.4. ottelulla FC Lahtea vastaan Ratinassa.

Ensimmäisen kannattajamatkan yhdistyksemme järjestää Helsinkiin sunnuntaina 4.6.2017 pelattavaan HIFK-Ilves -peliin. Ilmoittautumisohjeet tulevat näille sivuille lähipäivinä.

Eräs kesän jalkapallomatkailumme kohokohtia tulee varmasti olemaan Maarianhaminaan 7.-8.7.2017 suuntautuva matkamme MIFK-Ilves -peliin. Matka on jo lähdes loppuunmyyty, mutta muutama paikka on vielä vapaana. Ilmoittautumiset voi tehdä täällä.

Kausi päättyi kaukalossa, mutta tue Ilvestä sen osakeannissa

Vaikka Ilveksen jääkiekkojoukkueen tukeminen halleissa ja kaukaloiden laidoilla päättyi, jatkamme Ilveksen tukemista ja tulevaisuuden rakentamista. Osallistu siis hienosti  käynnistyneeseen osakelahjoituskeräykseemme ja hanki samalla osto-oikeus upeaan Ilves-puuveistostauluun.

Lue lisätiedot täältä.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry