Muutoksia kotisivujemme ylläpitotiimissä

Jätän Ilves Ikuisesti ry:n viestintään ja tiedotukseen liittyvät tehtäväni siten, että opastan ja perehdytän uusia webmastereita vielä tarpeen mukaan siirtymäkauden ajan syyskuun loppuun asti.

On ollut suuri ilo ja kunnia olla omalla pienellä vapaaehtoistyön panoksellani rakentamassa tätä nuorta, dynaamista ja positiivista Ilveksen kannattajayhdistystä. Puolen vuoden pituiseksi jäävä pestini ei ajallisesti ollut siis kovin pitkä, mutta sain sinä aikana olla kehittämässä sekä vanhoja kotisivujamme ja kesän alussa avautuneita uusia kotisivuja, joiden rakentaminen ei olisi ollut mahdollista ilman Markus Kososen ainutlaatuista pro bono – työnä tekemää pohjatyötä ja sivuston ulkoasun luomista.

Tämä kokemus on ollut minulle hieno ja antoisa. Myös sosiaalisen median kanaviemme Twitterin ja Youtuben käynnistäminen oli opettavaista.

Elämäntilanne poisjäännin taustalla

Poisjäämiseni syyt ovat puhtaasti henkilökohtaisia ja ehkä vähän itsekkäitäkin. Olen jo 64-vuotias eläkeläinen ja minulla on nykyisin pääkaupunkiseudulla monia muitakin aktiviteetteja ja vapaaehtoistöitä mm. ikäihmisten tietotekniikkaopastajana. Lisäksi aloitan syksyllä Helsingissä kansalaisopistossa opetustehtävät. Kaikki tämä vie sen verran paljon aikaa ja energiaa, että olen joutunut tekemään valintoja eli luopumaan myös jostakin. Elämäntilanteeseeni sopii nyt parhaiten ajalliselta kestoltaan rajallisten projektiluonteisten vapaaehtoistehtävien hoitaminen. Nyt yksi tällainen projekti tulee osaltani päätökseensä.

Jatkuvuus turvattu, tiimiin uusia osaajia

Olen kuitenkin iloinen siitä, että tiedän yhdistyksessämme hoitamiini tehtäviin olevan tulossa erittäin osaavia ja sitoutuneita tekijöitä, joten Ilves Ikuisesti ry:n viestintää voidaan jatkaa ilman katkoksia myös nyt siirtyessäni rivijäseneksi. Uusien ylläpitäjien esittely tulee kotisivuillemme lähipäivinä.

Varmuudella tulen osallistumaan yhdistyksemme toimintaan ja tapahtumiin jatkossakin. Tapaamisiin Ilveksen peleissä niin Tammelassa, Hakametsässä kuin vieraspaikkakuntien otteluissa. Ensin siis ole kääntämässä selkääni hienolle yhdistyksellemme (kuten kuvasta erheellisesti saattaisi kuvitella).

Toivotan mitä parhainta menestystä yhdistykselle ja sitä 24/7 ajalla vetävälle Marko Isomustajärvelle.

Matti Pihkala
vastaava toimittaja, webmaster

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry