Tiedote: Ilves Ikuisesti ry Hämeenlinnan laivareissun paluumatka sai dramaattisen käänteen

Yhteistyökumppanimme sisävesialus M/S Tampere ajautui matalikkoon Pyhäjärvellä puoli kahdentoista maissa lauantai-iltana. Jumusensalmen länsipuolella karikolle  ajaneen laivan 19 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä evakuoitiin useilla veneillä Viialan satamaan. Pelastustoimenpiteet sujuivat loistavasti ja rauhallisesti.

Olosuhteet olivat navakan tuulen vuoksi hankalat. Kukaan ei loukkaantunut karilleajossa.

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja Marko Isomustajärvi sai tiedon ensimmäisenä asiasta välittömästi onnettomuuden tapahduttua sekä Ilta-sanomat olivat Markoon yhteydessä tilanteen ollessa päällä. Aamulla Markon kommentit onnettomuudesta ottivat MTV verkkouutiset sekä Aamulehti. Marko oli tilanteesta todella huolissaan ja todella helpottunut, ettei loukkaantumisia tapahtunut ja kaikki pääsivät turvallisesti kotiin sekä kiitteli pelastuslaitosta ja laivan miehistöä nopeasta reagoinnista ja Viialassa oli ambulanssin lämpötelta sekä poliisit jne, paikalla. Matkustajista kommentit antoivat Ilta-Sanomille antoi Pirjo Ervast

Juuri meille tulleen tiedon mukaan alus ei ole kivillä vaan jäänyt savipaakkuun tiukasti kiinni, ettei laivaa saada ilman isoja hinaus-laitteita vedettyä satamaan.

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja ja perustaja Marko Isomustajärvi

 

Pirjo Ervast

 

Paluumatka alkoi Hämeenlinnasta
Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry