Uudistuneet kotisivumme avautuvat 1.6.2017

Ikuisesti Ilves ry:n verkkosivut on uudistettu ja käyttöön on otettu suosittu Wordpress-julkaisujärjestelmä, jonka avulla sivuston visuaalinen vetoavuus, käytettävyys ja tiedon löydettävyys paranee.

Kotisivuille uusi osoite

Ilves Ikuisesti toimii jatkossa omalla verkkotunnuksellaan eli domainillaan osoitteessa ilvesikuisesti.fi. Tämä kannattaa saman tien tallettaa selaimesi suosikkeihin!

Uudella verkkosivulla sisällön julkaiseminen, arkistointi ja sosiaalisen median linkitys sekä hakukoneoptimointi on toteutettavissa aiempaa selvästi tehokkaammin.

Vanhan sivustomme sisältö on siirretty uuteen järjestelmään, joten myös vanhempi materiaali on saatavilla ja nähtävissä edelleen.

Uudistuneet kotisivut meille on tehnyt talkootyönä Markus Kosonen. Olemme tästä hänelle erittäin kiitollisia. Markuksen lyhyen esittelyn löydät täältä.

Ilves Ikuisesti ry saa myös uuden logon

Samanaikaisesti uusien kotisivujemme avautumisen kanssa visuaalinen ilmeemme uudistuu muutoinkin, kun otamme uuden logon käyttöömme.

Logon suunnitellut Markus Kosonen korostaa Ilves-perinnettä.

  • Uudessa logossa toteutuvat Ilveksen perinteinen graafinen ulkoasu, värimaailma ja typografia jonka taustalla ovat selkeä perinteisyys ja tunnistettavuus. Miksipä sitä toimivaa käytäisiin muuttamaan.

Logomalleja

Uusi logo on käyttötarkoituksesta ja -ympäristöstä riippuen eri taustaväreillä, ohessa valkoisella ja mustalla taustalla olevat mallit.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry