Ilves Ikuisesti mukana jo toista kertaa Suomen Cupin juhlissa 30.09.2023 Helsingissä

30.09.2023 oli tärkeä päivä Ilvekselle. Huonosti menneessä kaudessa oli varmistettu sarjassa säilyminen sekä juuri kyseisenä päivänä taisteltaisiin Cupin mestaruudesta, joka veisi myös taloudellisesti parempaan suuntaan eli eurokentille.

Ilves Ikuisesti halusi olla mukana tässä katsomosta katsellen, sillä olimmehan järjestämässä edelliskerran voitonjuhlia Tammelantorilla ja itse paikan päällä juhlimassa Maarianhaminassa cup mestaruutta.

Vajaa 20 matkalaisen seurue lähti matkaan Atro Vuolle Oy pienellä linja-autolla Olympiastadionille, jossa peli pelattiin. Vastassa oli Espoon ylpeys Honka, joka vahvasti aloittikin ottelun siirtyen 1-0 johtoon.  Ilves tuli tasoihin, meni ohi ja tämän jälkeen ei olut epäselvää kumpi ottelun voittaisi.

Tunnelma oli hieno satojen tamperelaiskannattajien, ellei jopa isomman määränkin kannattaessa sekä juhliessa pelin voittoa. Vastapuolenfanit istuivat hyvinkin hiljaa koko ottelun ja näin ollen tuki katsomosta, eli se kuudes pelaaja, ei Espoolaisille tukea tuonut.

Tärkeä voitto Ilvekselle niin urheilullisesti kuin tuloksellisestikin jätti hyvän mielen Ilves Ikuisesti matkaajille. 2024 kesä uudella Tammelan stadionilla näyttää mihin suunta kääntyy. Nyt kuitenkin tulee jäämään hyvä maku kokonaisuudessaan juuri tämän cupin voiton vuoksi kaudesta.

 

YT.MARKO

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry