Ilves Ikuisesti vietti jääkiekkokauden päättäjäisiä Voionrannassa Ylöjärvellä 03-05.05.2024

Pitkä kausi, joka alkoi elokuussa ja päättyi huhtikuuhun, sai myös Ilves Ikuisesti matkoilla kulkeneille päätöksen. Jääkiekkokauden päättäjäiset vietettiin toisena vuotena peräkkäin hienoissa puitteissa Ylöjärvellä Näsijärven rannassa.

Päättäjäiset on tarkoitettu kauden aikana matkoilla kulkeneille ja se mahdollistetaan 25 nopeimmalle varaajalle tapahtuman tullessa esiin. Kysyntä on kumminkin olut niin suurta, että 2025 vuodeksi harkitaan jo kahtena perättäisenä viikonloppuna tapahtuman järjestämistä, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan osallistumaan.

Voionrannassa on muutamalla mahdollista myös yöpyä, joten useampi oli koko viikonlopun paikalla. Perjantaina saunottiin, poreiltiin sekä syötiin hyvin mutta päätapahtuma oli sitten lauantai. Silloin tuttu kuljettajamme Petri kaarsi 12:30 Atro Vuolle Oy linja-auton pihaan, jolla osa juhlijoista tuli ja myös poistui noin kello 01:00 sunnuntain puolella.

Päivä alkoi puheenjohtaja / perustaja Marko Iso-Mustajärven tervehdyksellä yhteiskuvan sekä kuohareiden kera.  Tämän jälkeen ottikin “Henkka” Henri Potkonen yleisön haltuunsa karaokella, joka kestikin aina puoleen yöhän. Välillä karaoken tauottua reilu tunniksi astui duo Henkka & Kimmo lavalle, joten livemusiikki oli myös juhlijoille tarjolla.

Päivän aikana juhlakansa saunoi rantasaunassa ja illan tullessa oli huvilan luksussauna käytössä ulkoporealtaineen. Keittiössä emännöi Marja Virtanen apunaan Piia Hyttinen. Loistavan lounaskeiton lisänä oli herkullinen Hakasen Peterin valmistava juhlakakku. Nälissään ei illallakaan tarvinnut olla, sillä Marjan ja Piian valmistaessa iltapalaa lihan, kanan sekä salaatin kera Virtasen Juha vielä grillasi makkaraa. Aamupala kuului tietenkin yöpyjille ja kaiken tarvittavan K-Kauppias Mikko Valtonen toimitti perille asti itse tuoden.

Tällä kertaa aika vierähti niin nopeaa, että perinteinen kimble-turnaus jäi nyt pitämättä mutta ehkäpä sitten ensi vuonna jälleen on kuvioissa mukana. Aamusiivoukset hoiti Pirjo Ervast apujoukkoineen, joten Ilves Ikuisesti juhliessa huolehditaan, että paikat jää aina myös siistiksi, eikä muiden siivottaviksi.

Kiitoksia oikein paljon kaikille mahtaville jäsenillemme viikonlopusta sekäMarjalle ja Piialle emännöinnistä, Hakasen Petterille komeasta kakusta, K-Kauppias Mikko Valtoselle, Voionrannan omistaja Annelle, Atro Vuolle Oy / Petrille sekä duo Henkka & Kimmolle. Seuraavaksi 09.11.2024 joulujuhlamme merkeissä Hotelli Tornissa on ensimmäisen joulujuhlamme aika. Sitä ennen kuitenkin lukuisia matkoja sekä tapahtumia.

 

Terveisin ja kiittäen

Marko

Kiitoksia Henkka Potkonen upeasta musiikista!
Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry