Puheenjohtajan kesäinen tervehdys kesäkuu 2024

Tervehdys Ilves Ikuisesti-yhdistyksen kumppanit, kannatusjäsenet sekä jäsenet

Kesä on tullut vauhdilla ja olemme saaneet nauttia helteistä, jotka eivät itsestään selviä toukokuussa yleensä ole. Yhdistyksen parissa on myös vuosi 2024 mennyt vauhdilla ja tuonut tullessaan myös uusia tapahtumia sekä matkoja yhdistyksen jäsenille. Niistä voidaan nostaa esiin MM-matkamme Tsekkeihin / Prahaan, joka oli yhdistyksellemme ensimmäinen MM-matka. Ei kuitenkaan viimeinen, sillä 2025 MM-matkan valmistelut Ruotsiin / Tukholmaan ovat jo alkaneet. Matka on myös jo lähes loppuun varattu, sillä mukaan tälle matkalle otamme 37 matkalaista eli yhdistyksen jäsentä.
Palasimme vuoden alussa myös vauhdilla Ilves jalkapallon pariin. Uudistuneet olosuhteet huippu stadionin myötä herättivät kiinnostuksen ja mahdollistivat mukaan lähdön yhdeksi osakkaaksi sekä yhteistyökumppaniksi. Tätä paluuta voidaankin pitää oikein ajoitettuna ja odotan / odotamme yhteistyöltä tulevaisuudessa paljon. Jääkiekon parissa on jälleen hyvin kattava yhtestyösopimus allekirjoitusta vailla , joka samalla pitää yhdistyksemme 1-ketjun kumppanina sekä yhtenä pääkumppanina. Tämä on valtava saavutus yhdistykseltämme. Ilves ry juniorijoukkueiden kanssa on aloitettu neuvottelut jälleen osan joukkueista tukemisesta ja elokuulla palaamme myös asiaan mahdollisesta tukemisesta salibandyn, naisten jääkiekon akatemiajoukkueen sekä futsalin edustusjoukkueiden kanssa, .
Jäsenmäärämme vuoden 2023 lopussa  nousi ennätyslukuun eli 850 ja tällä hetkellä se on 816. Vuosi 2024 tuo varmasti jälleen uuden ennätyksen jäsenmääräämme. Historiamme 8-vuotisena aikana on kaikkiaan jäseniä ollut mukana reilu 1500 ja sitä voidaan pitää hyvänä. Olemmekin isoin Ilveksen ympärillä toimiva yhdistys. Ilveksen mukanahan on kolme (3) epävirallista kannattajayhdistystä eli Ilves Ikuisesti ry – Osasto41 – Share ry
Suomen mittapuulla kun katsoo, ei yhtään yhdistystä löydy meidän lisäksemme, jotka ovat joukkueen 1-ketjussa myös kumppanina eli pääyhteistyökumppaneina. Tämän lisäksi voidaan olla ylpeita siitä, että olemme osakkaina niin Ilves Hockey Oy:ssä, kuin Ilves Jalkapallo Oy:ssä. Yhdistyksemme tulevaisuus näyttääkin hyvältä ja kiinnostus yhdistyksen ulkopuolellta meihin kasvaa koko ajan, niin kumppaneiden kuin jäsenien osalta. Yhdistys tulee jatkamaan samalla linjalla ja olemaan mukana niin paljon kun resurssimme riittävät eri Ilveksen edustusjoukkueiden sekä junioreiden kanssa.
Hyväntekeväisyyden tulemme tulevaisuudessa kohdistamaan kelta-vihreille sydämmille. Heidän joukostaan löytyy paljon vähävaraisia perheitä/yksinäisiä ihmisiä tai eri sairauksista kärsiviä, jotka eivät rakkaan seuran pelejä pääse välttämättä katsomaan. Olenkin maininut jo useasti, että 1000 jäsenen rikkoutuessa, juuri edelle mainitullle kohderyhmälle tulemme jakamaan 100 lippua Ilveksen kotiotteluun Nokia Areenalle tai Tammelan stadionille, riippuen rajan rikkoutumisen ajankohdasta.
Lopuksi sanoisin, että Ilves on rakkaus ja elämäntapa. Yhdistyksemme jäsenille haluankin tarjota mahdollisemman paljon tapahtumia jääkiekon parissa yhdistyksen puitteissa, mutta myös sen ulkopuolelta. Eli konsertteja – teatterinäytöksiä – matkoja, koska yhdessä Ilves sydämmen omaavien kanssa, nämä ovat niin hienoja hetkiä viettää aikaa yhdessä. Tätä ulkopuoliset eivät voi ymmärtää ennen kuin itse sen kokevat.
Toivotan kaikille oikein hyvää ja lämmintä kesää
Terveisin Marko Iso-Mustajärvi
Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja / perustaja
Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry