Ilves Ikuisesti ry teki kolme playoffs-matkaa Turkuun ja yhden aitiotapahtuman kotiotteluissa maaliskuulla 2022!

Kolme kertaa suuntasimme viikon aikana Turkuun, jossa saimme kokea hienoja sekä jännittäviä hetkiä. Vaikka emme tehneet kuin yhden maalin, oli toinen ja kolmas Turun peli hyvinkin jännittäviä. TPS:n vahva puolustus ja Nurmen ketjun loistava peli, jota joukkueemme ei saaneet kiinni, koitui ratkaisuksi. Maalivahtipeli oli molemmissa joukkueissa loistavaa eli siihen ei kaaduttu mutta se kotiedun menettäminen oli käännekohta sarjalle.

Järjestelyt jälleen kerran Turussa oli loistavat. Iso kiitos kuuluu jälleen kerran TPS:n loistavalle asiakaspäällikkö Maria Korhoselle. Marian kanssa myöhäisin viesti oli 01:12, joten myöhään siellä toimistolla tehdään myös meidän lisäksi töitä.

Jäsenet, jotka olivat matkalla ansaitsevat super-kiitoksen jälleen hienosti menneistä matkoista ja muutama uusikin saatiin mukaan, joista henkilökohtaisesti lisäksi vielä olen yhdistyksen kanssa hyvin kiitollinen. Lisäksi suuret kiitokset palkinnoista: Scandic / Kirsi Myllymäki-Mattila, HOOK / Juha Vuorio, Ravintola Vanha Monttu / Jonna Numminen sekä Atro Vuolle Oy / Kuljettajamme Jiri.

Pieni osa halukkaita jäseniämme pääsi myös aitiotunnelmaa haistelemaan yhdessä kotiottelussa Nokia Areenalla. Totuttuun tapaan aitiossa viihdyttiin ja aitiopelejä pyritään lisäämään 2022-2023 kaudella,

 jotta mahdollisemman monella halukkaalla olisi mahdollista osallistua myös aitiotapahtumiin. Sinne runkosarjan peleissä pyritään aina mukaan myös saamaan joku Ilveksen kiekkolegendoista.

Nyt otetaan se pronssi vielä kotiin KooKoo:ta vastaan ja sen jälkeen jatketaan jalkapallon parissa. Kiitoksia kaikille mukana olleille oikein paljon jälleen kerran sekä toivotetaan Tepsille menestystä finaalissa.

Kiittäen Marko

Kuvat: Janne Lehtelä, Marko Iso-Mustajärvi

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry