Ilves Ikuisesti ry mukana joukkueella REISKA-HÖNTSYN MM-2022 kisoissa Koulukadulla

19-20.3.2022 oli viikonloppu, jolloin jälleen kokoontui joukkueita kisailemaan Koulukadun kentälle lämpimässä aurinkoisessa säässä. Tapahtuma oli kokonaisuutena kaukana siitä loistostaan mitä se aikoinaan on ollut, mutta kuitenkin hieno tapahtuma hyvässä hengessä toteutettuna.

Joukkueissa oli käynyt huomattava kato sillä vain 14 oli miesten sarjassa ja naisissa kaksi joukkuetta mukana. Lisäksi sunnuntaina vielä ainakin yksi joukkue jäi saapumatta kisapaikalle sijoituspeleihin. Tunnelmaa kuitenkin loi DJ Juissi hyvällä musiikilla ja Lasse Toiva, joka löysi aina jonkun entisen pelimiehen haastateltavaksi.

Kisoissahan poikkesi käymässä Ilves legendoja, kuten Timo “Tinke” Peltomaa morjenstamassa ja joukkueissa esiintyi niin Ilves, kuin Tappara legendoja, kuten Vesa Toskala, Sami Sandell, Jesse Niinimäki, Jarkko Varvio, Atte Pentikäinen ja Janne Ojanen. Ilves Ikuisesti joukkue oli saanut myös jälleen kerran kokoonpanoonsa legendoista Jari Multasen ja Tommi Mannerin, joten yhden joukkueen verran vähintään nähtiin kiekkomiehiä kehissä. Tuomareina toimi legendaarinen kaksikko Jarmo Helander sekä Mika Nieminen muiden tuomareiden lisäksi.

Pikkulinnut kertoivat, että yksi kisojen isä, Harri Hopa Holli palaisi 2023 kisoja kehittämään, joten se nähdään aikanaan vai onko tämä vain hevosmiesten juttuja. Itsekin juttelin monen kanssa ja uutena toisin tähän kisaan ns. kilpasarjan, joka pelattaisiin lauantaina ja sunnuntailla olisi sitten harrastesarja. Olisihan se hienoa pelata Koulukadun valoissa loppuottelut ja sen jälkeen joukkueet kokoontuisivat vaikka iltatapahtumaan, jossa palkittaisiin voittajat. Sunnuntailla voitaisiin sitten ns. harrastesarja pelata. Kuitenkin vaikka kyselijöitä oli en itse enää ole millään muotoa Ilves ry:n palveluksessa ja näin ollen kehittää kisaa enää voi.

Itse pelillisesti sijoituksemme taisi olla kaikkien aikojen huonoin eli olimme sijalle 13. Joukkueemme supistui vain kahteen vaihtopelaajaan kymmenen pelaajan pois jäädessä ja se oli liian iso taakka meille. Loistavaa oli kuitenkin viimeisen pelin voitto numeroin 9-5 HC Reinoista, joka ilman muuta lämmitti meitä. Joukkueemme kapteenina toimi jalkapallolegenda Marco Matrone Ilveksestä. Ylivoimainen maalikuninkaamme oli Juha Vuorinen, joka pisti verkot tötterölle yhdeksän kertaa. Maalissa Hannu Ruusuvuori teki minkä voi ja pelasi hyvän turnauksen, kuten koko joukkueemme, kun lähtökohdat katsotaan.

Ensi vuonna katsotaan miltä turnaus näyttää ja miten se järjestetään. Sen jälkeen tehdään ratkaisut, olemmeko mukana, sillä olemmehan olleet 2016:sta vuodesta asti kisoissa.

Kiitoksia hienolle joukkueellemme ja järjestäjä Ilves ry:lle

Marko

Kuvat: Kari Välisaari, Marko Iso-Mustajärvi, Pia Malm-Myllymäki sekä DJ.Juissi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry