Ilves Ikuisesti ry on vuokrannut toimistotilan

30.08.2017 illan suussa kävimme Mika Laakson kanssa katsomassa toimistotilaa Ylöjärvellä. Nopean mietinnän jälkeen oli päätös tehty ja tilasta lyötiin kättä päälle. Toimisto on noin 20 neliön suuruinen ja sijaitsee vanhassa poliisitalossa Asemantie 2:ssa Ylöjärvellä.

Tilat tulivat ajankohtaiseksi aiemmin, mitä olin ajatellut. Näin me kuitenkin pystymme parhaiten työskentelemään yhdistyksen hyväksi. Toimistolla voi nyt allekirjoittanut, sihteeri Mika Laakso sekä hallituksen muut jäsenet antaa parhaan panoksensa ja kotona saa keskittyä muihinkin asioihin. Toimistolla tullaan myös pitämään hallituksen kokoukset, joista ensimmäinen pidettiinkin jo tänään torstaina 7.9.

Toimiston koko rekvisiitan toin kotoa omasta varastostani stereoradio mukaan luettuna. Muut pakolliset toimiston koneet kuten tietokone, tulostin ym. hankittiin Power Lielahdesta, joka on yksi kultakumppaneistamme. Kuluista voidaan kertoa sen verran, että koska palkkaa emme nost, niin ainoat pakolliset kulut ovat toimiston vuokra 120€ kuukaudessa sisältäen sähkön ja veden. Toimistotarvikkeisiin toki pieni summa menee ja kahviin sekä kekseihin, koska toivomme mahdollisimman monen poikkeavan toimistollamme.

Toinen hankintamme on Telian kanssa sopimamme puhelinliittymä. Tämän avulla meillä on oma yhteysnumero ja saan myös oman henkilökohtaisen numeroni pois käytöstä yhdistyksen asioissa. Liittymä myös mahdollistaa netin käytön toimiston koneille puhelimesta jaettuna, joten näillä pääsemme hyvin alkuun. Tämä liittymän kuukausihinta on 26,90€

Kokonaisuudessaan meillä on nyt erittäin edulliset ja toimivat toimistotilat, jotka ovat avoinna Ti-To kello 12:00-15:00. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kahveille paikan päälle. Puhelinnumeromme on 0406684465 ja se on käytössä vain toimiston aukioloaikoina. Pyydämme myös soittamaan toimistolle tullessanne aina, sillä ovet ovat lukittuna. Paikalla olemme Mikan kanssa aina kahdestaan taikka ainakin toinen meistä.

Kunnioittavasti tervehtien kaikkia yhdistyksen jäseniä

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja sekä koko toiminnan perustaja

 

Teksti: Marko Isomustajärvi

Kuvat: Marko Isomustajärvi, joista Matias Lahtinen teki videon. Videon musiikki: Yö – Ihmisen Poika

Tekstin muokkaus: Matias Lahtinen ja Mika Pitkänen

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry