KooKoo-Ilves Kouvolassa 17.2.2018

Kouvolaan 17.2. Tampereelta lähti 19 hengen faniryhmä kannustamaan Ilvestä voittoon. Lisäksi muutama omatoimimatkalainen saapui paikalle niin junalla kuin omilla autoillaan. Silloin vielä mahdollisuudet päästä play-offeihin näytti hyvältä. Matka oli sikäli erikoislaatuinen, että Marko Isomustajärvi ei päässytkään tällä kertaa mukaan. Allekirjoittanut koitti täyttää isoja saappaita parhaansa mukaan.

Matkaan lähdettiin Hakametsän hallilta ja yksi matkalainen napattiin vielä kyytiin Linnainmaalta ja näin olimme matkalla kohti Kouvolaa. Hakasen leipomolta saimme mukaamme maittavat sämpylät ja kahvit, joiden avulla jaksoimme matkaa tehdä. Toki pieni pysähdys pidettiin myös Tuulosessa matkan varrella.

Bussissa pidettiin menomatkalla myös arpajaiset, joissa olikin todella hyviä palkintoja. Anneli Hangasmäki voitti Ilves Ikuisesti pipon, Saara Härkkiä onnetar muisti kahdesti ja palkinnoiksi lähtivät Ilves Ikuisesti huivi sekä istumapaikkalippu Ilveksen kotiotteluun. Myös Minna Kekkonen oli kahdesti onnettaren suosiossa ja hänelle palkinnoiksi istumapaikkalippu Ilveksen peliin sekä Hakasen leipomon kakkulahjakortti. Saatiin lopulta yksi miespuolinenkin voittaja, kun Markku Peura voitti Juha Lehtisen lahjoittaman Äitienpäiväristeilyn lahjakortin upealle M/S Tampere -laivalle.

Pieni tekninen takaisku iski juuri ennen Lahtea ja jouduimme vaihtamaan toiseen bussiin. Tämä ei meidän iloista seuruetta kuitenkaan haitannut. Ja vaikka muutama minuutti ottelun alusta myöhästyttiinkin, se ei menoamme haitannut.

Ottelua käytiin aika lailla Ilveksen hallinnassa ja tilanteessa 1-3 mentiinkin toiselle erätauolle. KooKoo kuitenkin pääsi peliin mukaan ja onnistui pitämään meitäkin katsomossa jännityksessä aivan viimeisille sekunneille asti. Ilves tietenkin kesti paineet ja otti tärkeän 2-3 voiton. Meidän hieno kannustus oli jälleen huomattu joukkueen taholta ja he kävivätkin hienosti kiittämässä ottelun jälkeen.

Kotimatka sujui ilman kommelluksia ja voidaan sanoa että meillä oli todella hauskaa ja juttua riitti laidasta laitaan. Illan jo pimentyessä saavuimme takaisin Hakametsään ja pääsimme siitä jatkamaan matkaa koteihimme. Osa taisi kyllä kiertää pidemmän kaavan mukaan…

Oikein paljon kiitoksia kaikille mukana olleille!

Mika Laakso

Jaa tämä

Juttuarkisto

Selaa ja lue vanhoja julkaisuja täällä…

Etsi sivuilta

Linkit

© Ilves Ikuisesti ry