Hauhon Liikenteen Rami Nieminen ohjastaa tyylillä

Kuten Ilves Ikuisesti ry:n vieraspelimatkoilla mukana olleet hyvin tietävät, käytämme kuljetuksissa yhteistyökumppaninamme Hauhon Liikennettä. Kuljettajanamme on aina toiminut itse yrittäjä eli Rami Nieminen.

Liikennöitsijä Rami Nieminen

Taksikyytejä, retkiä ja tilausajoja

Rami kertoo yrittäjyytensä taustoista ja nykyisestä liikennöintitoiminnastaan.

– Sain taksiluvan vuonna 2003, mistä yrittäminen alkoi. 2006 vuonna ostin ensimmäisen 16-paikkaisen pikkubussin  nyt pikkubusseja on neljä, isoja busseja kaksi ja edelleen myös taksi, millä aloitin yrittämisen.
Ajamme koulukuljetuksia, tilausajoja ja omaa matkatuotantoa on myös jonkun verran.

Kalusto on viimeisen päälle tyylikäs

Hauhon Liikenne hoitaa tyylillä meidän kannatajamatkamme. Uusi Mercedes-Benz 519 Carsport GLE V.I.P  20+1 paikkainen linja-auto tekee matkamme silloin, kun matkalla on pienempi joukko.

Voit tutustua hienoon 360-esitykseen tästä ajokista Carsport Designin facebook-sivulla

Silloin kun – toivottavasti hyvin usein – matkaamme lähtee enemmän porukkaa, käytössämme on tämä 48-paikkainen upea bussi. Auto on yksi korkeimpia linja-autoja mitä Suomessa on ja myös hyvin tyylikäs, joten kalusto on kunnossa.

Hauhon Liikenne
Hauhon Liikenne

Mies ratin takana

Mikä on miehiään tämä sympaattinen herrasmies? Itse hän kertoilee taustastaan näin.

– Hauholta olen kotoisin ja täällä asunut koko ikäni, olen 44 vuotias. Perheeseen kuuluu 3 lasta ja avovaimo, lapset on 11vuotias poika, tytöt 14 ja 16 vuotiaita.Jääkiekkoa olen itsekkin harrastanut niin sitä tulee senkin takia seurattua. Ilvekseen olen paremmin tutustunut Markon kautta.

Joitakin tunnelmakuvia Rami Niemisen ohjastamilta matkoiltamme

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry