Osakelahjoituskeräyksemme tuotoilla merkittiin 10020 eurolla Ilves-Hockey Oy:n osakkeita

Yhdistyksemme puheenjohtaja Marko Isomustajärvi on tänään suorittanut Ilves-Hockey Oy:n osakeantitilille kolmannen eli loppuerän merkitsemistämme osakkeista. Osakemerkinta ja niiden maksaminen oli mahdollista toteuttamamme osakelahjoituskeräyksen tuotoilla. Maksupäiväksi oli sovittu toimistujohataja Risto Jalon kanssa tämä päivä.

Keräys tuotti yli odotusten

Ilves-Ikuisesti ry. toteutti ajalla 7.2.-15.5.2017 keräyksen, jolla mahdollistettiin Ilves-Hockey Oy:n osakkeiden merkintä/ostaminen. Kokosimme kaikkiaan 10 020 €.
Näin ollen yhdistyksemme lukuun merkittiin kaikkiaan 2004 kpl 5 €:n arvoisia osakkeita. Alkuperäinen tavoitteemme oli 1000 osaketta eli tuplasimme sen.

Kiitos kuuluu jäsenistöllemme

Keräyksen hienosta tuotosta on kiittäminen aktiivista jäsenistöämme, joka on halunnut omalta osaltaan lähteä tukemaan ja rahoittamaan uudistuvaa Ilvestä ja sen tulevaisuutta.

Keräykseen lahjoitetut summat vaihtelivat alkaen 100 eurosta ylöspäin. Suurimpia lahjoitussummia antoivat Pauli Kuoso, Riitta Koskinen, Ilves Ikuisesti ry ja yksi henkilö, joka ei halua nimeään julkisuuteen. Lämmin kiitos kaikille erisuuruisia lahjoituksia tehneille.

Kaikkien niiden lajoittajien nimet, jotka ovat antaneet luvan julkaisemiseen, löytyvät kotisivujemme lahjoittajalistan kunniataulusta.

Keräys sujui sikälikin mutkattomasti, että vain kaksi lahjoituksen luvannutta henkilöä ei halunnutkaan maksua suorittaa. Keräyksen viime vaiheessa lahjoituksen luvanneilta parilta henkilöltä suoritusta vielä odottelemme, mutta osuutemem olemme siis suorittaneet.

Ilves Ikuisesti ry on nyt Ilves-Hockey Oy:n pienomistaja

Tämän merkinnän nyt maksettuamme, yhdistyksestämme on tullut yksi Ilves-Hockey Oy:n pienomistajista. Tämä tuonee yhdistyksellemme positiivista näkyvyyttä sekä mahdollisuuden osallistua Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokouksiin. Käytännössä omistus on kuitenkin lähinnä symbolinen ja tuen osoitus, eikä osinkotuottoja ainakaan ihan lähiaikoina ole odotettavissa.

Lämmin kiitos vielä kaikille keräykseen osallistuneille yhdistyksemme jäsenille!

Marko Isomustajärvi
puheenjohtaja
Ilves Ikuisesti ry.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry