Matka- ja kuvaraportti Maarianhaminan matkasta 7.-8.7.2017

Kuluvalle kesälle harvinainen aurinkoinen ja leppeä kesäsää suosi Ilves Ikuisesti ry:n järjestämää megamatkaa vieraspeliin MIFK-Ilves, joka pelattiin perjantaina 7.7.2017  Maarianhaminassa Wiklöf Holding Areenalla.

Ottelu oli yleisöä viihdyttävä ja lopulta päädyttiin pistejakoon numeroin 2-2, vaikka Ilves kahteen otteeseen jo olikin johtoasemassa Tammisen ja Tucon maaleilla. Otteluraportti Ilves Edustuksen kotisivuilla.

Kannatusmatkamme noteerattiin myös mediassa

Ilves Ikuisesti ry:n positiivinen kannattajatoiminta on huomattu myös mediassa ja Aamulehden verkkosivuilla oli 7.7. toimittaja Esa Maarasen tekemä mukava jutunpätkä ryhmämme retkestä. Juttu oli otsikoitu Ilveksellä vankka tuki takana Maarianhaminan valloituksessa: “Tasapeli olisi bonus”.

Meidän ryhmämme näkyi hienosti myös IS-TV:n ja Ruutu.fi:n lähetyksissä.

Tunnelmia ja kuvia

Kuvaajamme Pauli Keipilän laaja kuvaraportti matkastamme.

Alla näkyvässä pienemmässä kuvakoosteessa on mukana myös muiden kuin Pauli Keipilän ottamia kuvia.

Kuljetukset pelasivat ja oheisohjelmaakin oli tarjolla

Linja-autokuljetuksemme hoiti tälläkin matkalla osaavasti ja tyylikkäästi Hauhon Liikenne ja liikennöitsijä Rami Nieminen. Matkanjohtajanamme toiminut Marko Isomustajärvi oli järjestänyt aamuvirkulle seurueelle  – lähtö oli jo klo 5.00 Keskustorin Vanhalta kirkolta –  ohjelmaa: avausmaaliveikkaus, tulosveikkaus ja arpajaiset.

Turusta Maarianhaminaan matkasimme TallinkSiljan M/S Galaxy -aluksella. Maarianhaminassa majoituksemme oli Savoy Hotellissa. Stadion sijaitsi vain puolen kilometrin päässä hotellistamme, mistä marssimme keltavihreänä kulkueena peliä seuraamaan. Positiivinen ja iloinen kannustuksemme välittyi varmasti myös TV-kuvista. Itse ottelusta on ylempänä kerrottu enemmän.

Ottelun jälkeen vietettiin iltaa ruokailun ja yhdessäolon merkeissä.

Paluumatkalle Maarianhaminasta Turkuun lähdimme lauantaina iltapäivällä TallinkSiljan M/S Baltic Princess -aluksella.

Lämmin kiitos kaikille matkan osanottajille, syksyllä otetaan uusiksi!

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry