Puheenjohtajan puolivuotiskatsaus

Puheenjohtajamme Marko Isomustajärvi ja kunniajäsenemme Harri Holli.

 

Vuoden vanha yhdistys kasvaa vauhdilla

Ensimmäinen puoli vuotta kuluvasta vuodesta on yhdistyksellämme nyt takanamme. Tänä aikana olemme saaneet paljon aikaan ja olemme myös saavuttanut yhden vuoden iän.

Yhdistyksemme kasvaa hyvää vauhtia ja jäsenmäärämme on jo lähes 400, seuraavan jäsenen numero on jo #377. Suljetussa Facebook -ryhmässämme on 3181 jäsentä.

Yhteistyö Ilves ry:n ja Ilves-Hockey Oy:n kanssa vahvistunut

Kesän alussa allekirjoitimme yhteistyösopimuksen Ilves ry:n kanssa. Sopimuksen perusteella olemme virallinen Ilveksen kannattajayhdistys lajissa kuin lajissa lukuun ottamatta jääkiekon A-junioreita sekä liigajoukkuetta.

Olemme nyt myös Ilves-Hockey Oy:n pienomistajia reilulla kahdellatuhannella osakkeella, jotka merkkautimme Ilves Ikuisesti ry:n nimiin jäsentemme keskuudesta saatujen lahjoitusten avulla.

Näiden toimenpiteiden ansiosta meillä on oikeus käyttää Ilveksen logoa sekä osallistua Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokouksiin.

Vilkasta fanimatkatoimintaa ja muita tapahtumia

Jääkiekon fanimatkoja teimme useamman kevään aikana useita  ja niitä tehdään tulevana kautena lisää. Syksyn ohjelmassa on myös  Mikkeliin suuntautuva megamatka. Yövymme Mikkelissä hotellissa. Matkalle on jo nyt ilmoittautunut 35 lähtijää yhdistyksemme jäsenistöstä ja facebook-ryhmästämme. Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Jalkapallon vieraspelimatkoista tehtiin juuri hienosti onnistunut Maarianhaminan matka, jolla oli yli 30 osallistujaa. Saimme myös mukavasti mediahuomiota, kun Aamulehti teki meistä jutun ja haastattelun. Suorissa Ruutu.fi:n ja IS-TV:n lähetyksissä pääsimme myös hyvin näkyviin.

Syksyllä Ilveksen taistellessa mitaleista – tähän vahvasti luotamme – olemme jälleen paikalla Maarianhaminassa.

Muussa toiminnassa meillä oli kesän ensimmäiset golf-kisat Nokialla 3.6.2017.

Toimintaamme olemme laajentaneet myös hevosurheiluun. Olemme mukana raviliigassa ostettuamme kaksi osuutta Ilves-varsasta.

Ensimmäinen ravitapahtumammehan onkin jo 12.8.2017 Teivon V76 raveissa, lisätiedot löydät täältä. Syksyn aikana tulemme siis tiiviisti myös raveja seuraamaan.

 

Uusia tuotteita tulossa

Tuotemyyntimme kasvaa myös vähitellen ja pikeepaitojen, t-paitojen, tarrojen sekä liiga-ukkojen lisäksi seuraava tuotteemme on kannatusliput. Täällä voit tutustua nykyiseen tuotetarjontaamme.

Kehitämme jatkossa tuotetarjontaamme ja  Ilves-logotuotteilla tukemme Ilvekselle  kasvaa, sillä jokaisesta logotuotteesta Ilves ry saa myös osansa.

Matkustamiseen liittyvä toimintamme tulee myös laajentumaan huomattavasti Harri ”Hopa” Hollin tullessa auttamaan minua. Lisäystä on tulossa lähinnä  jalkapallon ja ulkomaanmatkailun osalta. Näistä voisi mainita Malagan matkan, jonka toteutamme ensi vuoden huhtikuussa sekä jääkiekon MM-kisojen matkan toukokuussa. Hopa tuo meille lisää arvokasta kokemusta ja suhteita. Siitä Harrille iso kiitos!

Näillä mennään eteenpäin ja seuraava puheenjohtajan palstan kirjoitus julkaistaan  kiekkokauden jo alettua ja jalkapallokauden ratkaisuhetkien lähestyessä lokakuun puolenvälin jälkeen.

Muistutan vielä, että Y-tunnuksen saatuamme on Ilves Ikuisesti nimi suojattu, eikä samaa nimeä voi mikään muu yhdistys  saada yhdistysrekisteriin.

Kiittäen ja kunnioittaen Ilves Ikuisesti ry:n  perustaja ja hallituksen puheenjohtaja

Marko Isomustajärvi

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry