27-28.11.2021 – Ilves Ikuisesti palasi 70-luvulle hotellimatkallaan Kouvolassa

Kauniissa pienessä pakkasaamussa Ilves Ikuisesti yhdistys lähti kohti Kouvolaa. Totuttuun tapaan yhden pysähdyksen taktiikalla, tosin Hakasen herkulliset sämpylät ja kahvit noudettiin ennen tien päälle lähtöä. Iso kiitos Sanna Hakanen jälleen maistui eväät hyvältä. Mukanamme oli myös vakimatkalaisemme Antti Rinne, jolle nyt luovutinkin vuoden 2021 jäsenlautasen ja kunniakirjan kiitokseksi.

Kouvolaan päästyämme koimme kulttuurishokin astuessamme hotelliimme sisälle, joka tällä kertaa ei ollut Scandic joka kesällä oli jo täyteen varattu. Hotelli oli kuin 70-luvulta mutta toisaalta se oli kokemus, joka ei koskaan unohdu ja ei ollenkaan hullumpi viettää yhtä yötä. Hotellin baarissa soitti loistava blues sävytteinen bändi ja aamiainen oli aivan riittävä. Huoneet oli eri tauluilla ja teemoilla näyttäviä, joten kiitoksia Kouvola ja hotelli Turistihovi.

Peli vei lähes taivaisiin ensimmäisen erän 0-3 johdon myötä. Sen jälkeen tahti muuttui ja vanha totuus onkin toisen lisätessä höyryä, siihen pitäisi pystyä vastaamaan, eikä siirtyä puolustuskannalle. 40 minuuttia on pitkä aika puolustaa ja yleensä se myös tarkoittaa sitä, että vastustaja tulee tasoihin sekä ohi. Tällä kertaa tuli tasoihin mutta voittolaukauskisassa kahteen otteeseen onnistunut liigan paras puolustaja #74 Les Lancaster toi voiton hienolle joukkueellemme.

Pelin jälkeen kohti hotellia ja jokainen jäi omalla tavallaan iltaa viettämään. Hyvän aamiaisen jälkeen lähtö kohti Tamperetta, jossa olimme kahden jälkeen. Jälleen hyvä reissu, josta iso kiitos mukana oleville jäsenillemme, Atro Vuolle Oy / Jussi Harjulle, Kouvolan Turistihoville sekä KOOKOON toimisto Nita Aholalle.

Seuraavaksi 11.12.2021 Hämeenlinna

Kiittäen,

Marko

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry