HIFK-Ilves 5.12.2019 – voittoisalla matkalla 58 yhdistyksen jäsentä

5.12.2019 oli odotettu päivä, sillä olihan Ilveksellä Helsingissä vastassa ISO IFK. Ilves Ikuisesti ry suuntasi myös vieraspelimatkalle sankoin joukoin. Mukanamme oli edustusta myös pääyhteistyökumppaneiltamme, kuten Hakasen leipomolta, Tredunetiltä ja Ilves Hockey oy:ltä muiden jäseniemme lisäksi. Kaksi vuoden 1985 mestaria oli myös mukanamme. Kunniajäsenemme Antti Heikkilä ja vieraamme, legendaarinen maalivahtivalmentaja Jaska Siren Raija vaimon kanssa olivat kutsuttu matkalle. Matkalla oli myös mukana naisjääkiekon legenda, manageri Jorma Viitanen ja hääpäivää viettäneet Timo ja Anne Virtanen.

Matka sujui totuttuun tapaan hyvin rattoisasti linja-autossa ja tarjoilusta vastasi sämpylöiden osalta Kahvila-Ravintola Minea ja juomien osalta Pyynikin käsityöläispanimo sekä Ilves ry. Myös kunniajäsenemme Antti Heikkilä innostui tulomatkalla ostamaan virvokkeita matkalaisille Linnatuulesta. Kiitämme oikein paljon kaikkia sponsoreita sekä jälleen kerran Atro Vuolle Oy:tä sekä kuljettaja Petri Honkaniemeä.

Itse peli oli aivan loistava ja voittomaalin tekaisi Robin Järventie, jota Hesari kehui IFK puolustajan pojaksi. Emmeköhän me kumminkin Mara Järventien lue Ilves legendaksi, emmekä IFK:läiseksi, vaikka hän useamman vuoden siellä pelasi. Itsenäisyyspäiväksi saimmekin mukavan lahjan, sillä kolme pistettä oli aattona kotiin tuotavina.

Matkan aikana sain myös herkistyttävän muiston, sillä Elina Ranta, Minna Käkönen ja Mira Rautiainen ojensivat minulle kauniin glögipullon sekä kortin, jossa oli kymmenien jäseniemme nimet. Tämä on ikimuistoinen kiitos teiltä vuodesta 2019. Kortti sekä pullo tulevat muistoina komistamaan yhdistyksemme uuden toimistoa hyllyä. ISO KUMARRUS SEKÄ KIITOS SIITÄ!

Lopuksi kiittäisin vielä oikein paljon seuraavia yrityksiä ja jäseniä arpajaisiin palkintojen sponsoroimisesta: Ravintola Hook/Juha Vuori, Hakasen Leipomo / Janne, Petteri ja Sanna Hakanen, Scandic/ Kirsi Myllymäki-Mattila, Ilves Edustus/Tomi Erola, Paja Bar/Etta Sinisalo, Minna Luotoniemi, Jouni Kyröläinen, Riitta Siren, Matias Lahtinen, Päivi Jantunen, Ilves Hockey Oy/Timo Lehtinen ja Viking Line/Heini Laurell. Viimeiseksi kiitos vielä apunani olleille Minna Joutsille sekä Pauli Keipilälle.

 

Seuraavaksi HOOK 28.12.2019 ja silloin erilainen vieraspeli-ilta, jonka vetää Lasse Toiva. Tervetuloa mukaan myös sinne.

T.Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry