Ilves Ikuisesti ry:n toimistolla juotiin kahvia ja syötiin torttuja sekä pipareita

Ilves Ikuisesti ry:n toimistolla vietettiin 16.12.2019 kahvin, tortun sekä piparien voimalla uuden toimistotilan avajaisia. Lähestyvän joulun kunniaksi oli herkulliset tortut ja piparit hankittu yhdeltä pääyhteistyökumppaneistamme eli Hakasen leipomolta. 

33 neliön tilat olivat loppuun kansoitetut sillä kello 16:00-19:00 välillä kävi noin 30 yhdistyksemme jäsentä ja kumppania morjestamassa meitä.

Kävijöiden joukossa oli myös Ilves Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtinen , Tredunetin Lauri Ilves ja Viking Linen Sales Manager Heini Laurell. Timo poikkesi yhdessä Laurin kanssa ja toi toimiston terveiset kaikkien nimikirjoituksella sekä myös mailan, jossa on kaikkien pelaajien nimmarit. Viking Linen Heini muisti joulupaketilla, josta on myös paljon iloa. Oikein paljon kiitoksia Ilves, Timo, Viking Line ja Heini. Suuret kiitokset myös kaikille muille toimistomme avajaisissa käyneille.

Oli todella ilo huomata, kuinka paljon kävijöitä arkipäivänä oli ja mieluista kuulla positiivisia kiitoksia toimistosta sekä toimiston sijainnista. Toimisto tulee olemaan satunnaisesti auki eli ennen pelejä sovittaessa. Päivitämme Facebook-yhteisössämme viikoittain toimiston aukioloaikoja. Kokoukset ja asiakastapaamiset tulemme myös hoitamaan toimistolta käsin. Pääsääntöisesti ja sovittaessa toimistolla ovat Marko ja Pauli. He isännöivät myös eilen uuden toimiston avajaisia.

Tervetuloa poikkeamaan toimistollamme, mutta muistathan ensin soittaa ajan muutamaa päivää ennen kun tulet.

Osoitteemme on Teerentie 9 aivan Kalevantien kupeessa!

T. Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry