Ilves Ikuisesti hotellivieraspelireissulla HJK-Ilves Helsingissä 22.-23.7.23

Ilves Ikuisesti vieraili Helsingissä katsoen HJK-Ilves ottelun, sekä yöpyen SOKOS hotel Presidentissä.

Perinteinen kesän jalkapallon parissa tehtävä vieraspelimatka suuntautui TÄLLÄ KERTAA Maarianhaminan sijasta Helsinkiin. Tiedä sitten onko joukkueemme umpisurkealla menestyksellä vaikutus matkaan, sillä mukana oli VAIN 13 matkalaista.  Se ei menoa haitannut vaan matka totutusti oli jälleen loistava!

Poikkeuksellisesti teimme matkan Atro Vuolle Oy:n pikku linja-autolla, kuljettajana totutusti Petri Honkaniemi. Tampereelta lähdimme puoliltapäivin saapuen hotellille hyvissä ajoin ennen kolmea. Kirjauduttuamme hotelliin vietimme siellä hetken ennen lähtöämme Bolt Areenalle ottelun pelipaikalle. Väkeä oli Areenalle kokoontunut reilu 5000 katsojaa, joka jäänee vain haaveeksi tällä kaudella Ratinassa.  Pelillisesti ääntä löytyi seurueemme muutamasta ladystä enemmän kuin seurojen huutosakeista, joten tärykalvot leikillisesti sanoen saivat kyytiä niin minulla, kuin muillakin vieressä istuvilla!

Itse ottelu todisti samaa kaavaa kuin koko kausi eli MAALINTEKO ON VAIKEAA.  HJK oli yllättävän heikko koko ottelun, sillä kentällä Ilves ei tilanteissa toiseksi jäänyt, mutta sen tärkeän ratkaisun eli voittomaalin, teki jälleen kerran vastustaja verkkoomme.  Pelin jälkeen lähellä linja-autoamme oli Ilveksen nykyinen toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen tervehtimässä meitä kohteliaasti ja toivoikin, että mukana meidät jälleen nähtäisiin yhteistyössä jalkapallo edustuksen kanssa. Tämä katsotaan sitten tulevaisuudessa, miten olisimme mukana, mutta organisaatiomuutoksien kautta myös se on mahdollista, sillä nykyiseen täytyy tulla muutosta pian, jos joukkue meinaa ensikauden ylimmällä sarjatasolla Veikkausliigassa aloittaa.  Muutoksen tullessa myös Ilves Ikuisesti uusien tahojen kanssa voi jälleen yhteistyöstä neuvotella.

Ilta vierähti pelin jälkeen loistavassa ravintolassa, herkutellessa osan matkalaisista kanssa. Muutamat jatkoivat ruokailusta Helsingin yöelämään, johon jo osa olikin kerinyt aikaisemmin lähteä.  Muutamat, kuten itse, koin hotellin sängyn vievän voiton yöelämästä. Aamiaisen jälkeen olikin puoliltapäivin aika jo lähteä takaisin Tampereelle ja kiittää pääkaupunkiamme sekä SOKOS hotel Presidenttiä vieraanvaraisuudesta.

Seuraavaksi suuntaammekin vielä toiselle Pyhäjärvi-risteilylle 29.07.2023, joten iso kiitos kaikille matkalla mukana olleille jäsenillemme, sekä kuljettajallemme Petri Honkaniemi/ Atro Vuolle oy.

 

Terveisin Marko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teksti: Marko

kuvat: Marko, Virpi Lepistö

kooste: Reijo L

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry