Ilves Ikuisesti Komediateatterissa 20.7.23

 

Viidentoista jäsenen voimin kävimme torstaina 20.7.  katsomossa Tampereen Komediateatterin kesäteatterissa esitystä ”Yksi mies, kaksi pomoa”.

Komediateatterin kuvailee esitystä sivuillaan näin:

Panu Raipia on saanut ohjattavakseen varsinaisen komedian ykkösnyrkin: Rooleissa nähdään taiturit Mika Nuojua, Ilmari Saarelainen, Jaana Saarinen, Marika Heiskanen, Aku Sajakorpi, Jere Riihinen, Idalilja Raipia, Kake Aunesneva ja Jaakko Wuolijoki.

Tarinan keskiössä on sanavalmis, alati nälkää poteva Francis (Mika Nuojua), joka ahneuksissaan päättää ryhtyä palvelijaksi kahdelle isännälle. Toinen heistä on sisäoppilaitoksen kasvatti, pikkurikollinen (Jere Riihinen) ja toinen tämän puoliso, joka esiintyy omana kaksoisveljenään (Marika Heiskanen). Juoni menee entistä pähkähullummaksi, kun hömelö isä (Ilmari Saarelainen) lupailee tytärtään (Idalilja Raipia) holtittomasti nuorelta mieheltä toiselle.

Yksi mies, kaksi pomoa -komedia tarjoilee kunnon kattauksen komedian perushahmoja ja takaa hervottoman parituntisen Komediateatterin kesäteatterissa.

Kokemus katsomossa oli juurikin: hervoton!  Monien mielestä kaikkea hauskaa ei kerrota mainoksessa etukäteen…Jäseniämme tarvittiin tähänkin hommaan! Enempää ei voi paljastaa Komediateatterin toiveesta, ettei juoni paljastu etukäteen…!  Mutta aina voi kysellä jäsenkaverilta, jos suostuu kertomaan…:-)

Hervottoman hurvittelun merkeissä näytelmä sai onnellisen lopun.  Väliajalla nautittiin Komediateatterin monipuolisesta ravintolatarjonnasta, tarjoilukapasiteettia ja istumapaikkoja on reilusti, harvinaisen hyvin kesäteatteriksi.  Kesäteatterin uusittu katsomo ja istuimet ovat huippuluokkaa.  Yleisössä näkyi myös taiteilija Mikko Alatalo puolisonsa kanssa,  olet ehkä tietoinenkin että Alatalosta kertova kesäteatteriesitys pyörii tänä kesänä Sappeessa.  Markon takana kakkosrivillä näkyi pari naapuriseuran kannattajaksi pukeutunutta, mietimme että ovatkohan he valaistuneet kesän aikana ja  vaihtamassa parempaan faniyhdistykseen ??

 

 

 

 

 

Seuraavan kerran Ilves Ikuisesti ry tarjoaa edullisen teatterielämyksen keskiviikkona 13.12.23:   Komediateatterin POKKA PITÄÄ- esitys. Ennen esitystä ruokailu vastapäisessä Sisko ja Veli-ravintolassa.  Huom! Pakettihinta teatteri+ruokailu. Tiedustelut ja ilmoittautumiset suoraan Markolle.  Tervetuloa!

Teksti: Reijo L

Kuvat: Marko & Komediateatteri

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry