Ilves Ikuisesti ry Jyväskylän vieraspelissä ja Matti Nykäsen haudalla

Ilves Ikuisesti ry lähti jälleen kerran Jyväskylään vieraspelimatkalle, jossa myös yövyimme. Matka aloitettiin totutusti Vanhalta kirkolta kello 12:00. Mukaan oli vielä perjantaina ilmoittautunut yksi pariskunta ja myöhäisillan järjestelyt niin hotellin, kuin JYP:n toimiston kanssa sujuivat loistavasti. Iso kiitos tästä, sillä halli oli loppuunmyyty ja me saimme Mialta vielä kahdelle mukaan tulijalle liput. Mia työskentelee toimistolla Jyväskylässä ja hänen kanssaan on kaikki toiminut aina loistavasti.

Matkalle lähdettyämme teimme Orituvalla nopean pysähdyksen Oriveden keisarin Ari Syväjärven tullessa matkallemme mukaan. Patalahdella pysähdyttiin ja ennen kolmea olimme Scandic City Jyväskylän edessä. Keli oli talvinen ja hyvin liukas, mutta loistava kuskimme Petri Honkaniemi Atro Vuolle Oy:ltä kyyditsi meitä totuttuun tapaan turvallisesti.

Saatuamme huoneet osa kävi syömässä ja kello 16:00 lähdimme hallille. Ilves Ikuisesti ryhmäkuva otettiin totuttuun tapaan hotellin edessä. Tämä olikin jo meidän neljäs kertamme Jyväskylässä yömatkalla. Telia tosin mainitsi lähetyksessään väärän ryhmän nimen yöpymisen kohdalla mutta näitähän aina välillä sattuu. Oikaisu toki olisi ollut paikallaan.

Hallilla saavuttuamme oli aivan loistava vastaanotto jälleen Jyväskylän järjestyksenvalvojilta. Totuttuun tapaan liput tuotiin autoon ja meidän automme ohjattiin vip-paikalle. Itse peli meni monella tunteisiin ja se olikin hyvin jännittävä aina loppuun asti. Vasta voittolaukauskisassa saatiin ratkaisu ja Ilves lähti kohti kotia 2 pistettä mukanaan. Eetu Mäkiniemen otteet olivat loistavat ja varsinkin voittolaukauskisa oli häneltä jäätävä suoritus. Eetu on nyt pelannut viisi peliä ja voittanut kaikki torjuntaprosentin ollessa yli 94%. Näin ollen ensi vuotta onkin hyvä rakentaa loistavan maalivahdin ympärille. Mikäli Dostal lähtee rapakon taakse, on meillä loistava ykkösmaalivahti ottamaan vastuun maalitolppien välissä.

Pelin jälkeen hotelli kutsui osaa väestä ja osa lähti Jyväskylän iltaelämään. Aamiaisen jälkeen lähdettiin hautausmaalle Matti Nykäsen haudalle viemään tervehdys, mikä oli tunteikas hetki. Tapasin Matin muutama viikko ennen hänen pois nukkumistaan, enkä silloin olisi uskonut, että se oli viimeinen tapaaminen. Haudalta lähtiessämme liikenteen ohjaajina olivat Minna ja Eki. Heidän avullaan saimme linja-auton turvallisesti takaisin tielle. Siitä matka jatkui yhden pysähdyksen taktiikalla kohti Orivettä ja Tamperetta.

Tämä oli jälleen mahtava viikonloppu yli viidenkymmenen jäsenemme kanssa. Kiitän oikein paljon kaikkia matkalla olleita sekä Scandic Jyväskylää, JYP Jyväskylää ja toimistolta eritysesti Miaa sekä Atro Vuolle Oy:tä ja meidän kuljettajaamme Petriä. Seuraava vieraspelimatkamme onkin jo ensi perjantaina Hakametsään otteluun Tappara-Ilves siis 21.2.2020 jälleen matkalle!

Terveisin Marko!

Täältä voit kuunnella Markon haastattelun ennen Jyväskylän matkaa. Haastattelun teki Mika Laakso, Radio Fun Tampere.

 

EDIT:

Sähköposti Markolta JYPin toimistolle:

Moi,

  • Ensinnäkin iso kiitos jälleen hienosti hoidettu meitä kohden kaikki.
  • Toiseksi teillä on loistava henkilökunta sekä järjestyspäällikkö.
  • Kolmanneksi pahoittelut koska joku oli näyttänyt keskisormea joka tv:lähetyksessäkin näkyi. Huomautin tiukasti asiasta ja meidän joukossamme se on ehdottomasti kiellettyä, kuten kaikki muukin häiriön tekeminen.
  • Mikäli jotain palautetta teillä on annettavana niin mielelläni otan vastaan.

Toivotaan että pleijareiden aikaan jälleen kohtaamme!

Kiittäen Marko

 

Sähköposti JYPin toimistolta Markolle:

Hei Marko!

Kiitos viestistä! Onpa mukava kuulla, että teillä oli onnistunut ottelutapahtuma. Välitän kiitoksenne eteenpäin!

Meillä on ainoastaan positiivista sanottavaa teistä ja yhteistyö on toiminut mallikkaasti. Hienoa, että teillä on yhteisvastuuta käyttäytymisestä. Välillä sattuu ja tapahtuu, ja jokainen vastaa itsestään. Mutta kyllä ryhmäkurilla yleensä on vaikutusta.

Kiitos käynnistä, laitamme laskua kun ehdimme.

Ilvekselle menestystä kevääseen, ihan sydämestä!

Mia

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry