Ilves Ikuisesti ry ja Kespro Tampereen tukku ovat tehneet yhteistyösopimuksen

Ilves Ikuisesti ry ja Kespro Tampereen tukku ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa yhdistyksen jäsenien käydä ostoksilla johtavassa HoReCa-alan yrityksessä. Tukusta löydät ravintola-alan ammattilaisten käyttämiä tuotteita, joilla järjestät niin perhejuhlat, sauna-illat tai vaikka vaan siipibuffan tarvikkeet illanistujaisiin. Sopimus on voimassa vuoden 2021 loppuun asti ja näin ollen olemme saaneet taas yhden yhteistyökumppanin pääyhteistyökumppaneidemme joukkoon.

Olen erittäin mielissäni siitä, että saamme jälleen yhden erilaisen edun jäsenillemme lisää. Kesprolta Mikko Viljakka otti minuun yhteyttä kutsuen tapaamiseen Nekalaan, jossa tukku sijaitsee. Mukana neuvotteluissa oli myös myyntipäällikkö Juha Silvan ja kaikki sujui hyvin nopeassa tahdissa.

Ostoksille pääset 2.3.2020 alkaen näyttäessäsi tukun infossa yhdistyksen jäsenkorttia. Saat infosta lapun, jolla voit asioida tukussa. Osto-oikeutta ei ole alkoholijuomiin (miedot/väkevät) ja tupakkatuotteisiin.

Mikon terveiset jäsenille: “Tervetuloa ostoksille tukkuumme, saa tulla nyppäseen hihasta… autan mielelläni jäseniä löytämään mieluisia ostoksia sekä totta kai aina mukava vaihtaa sanaa meidän rakkaasta Ilveksestä.” 

Kiitoksia Kespro Juha Silvan sekä Mikko Viljakka! On hienoa, että olette mukanamme ja varmasti myös tapaamme edustajanne jollakin vieraspelimatkallamme.

Kiittäen,

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry