Ilves Ikuisesti ry oli todistamassa viikonloppuna kahta Ilveksen hienoa voittoa

Ilves Ikuisesti ry järjesti viikonloppuna kaksi tilaisuutta jäsenilleen. Ensimmäinen tilaisuus oli perjantaina 21.2.2020 vieraspelimatkan merkeissä otteluun Tappara-Ilves ja toinen lauantaina 22.2.2020 muuttotalkooporukalle ensin toimistolla, josta suunnattiin Hakametsään Saipa peliin.

21.2.2020 oli ilta, jolloin Ilves kohtasi Tapparan 2019-2020 runkosarjassa viimeisen kerran. Ennen illan ottelua Ilves oli varmistanut jo Tampereen mestaruuden ja nyt oli aika vielä kaunistella tilastoja. Matka alkoi Paja Barista hotelli Tornin tiloista, jossa mukana oli myös Paja Barin ravintolapäällikkö Etta Sinisalo. Totuttuun tapaan Etta oli loihtinut loistavat alennukset, joista jäsenemme saivat nautiskella.

Matka ei ollut ensimmäinen vieraspeliin, kun Tappara oli vastassa vaan aikaisemmin myös on vastaavia toteutettu. Tällä kertaa hotelli Tornin edestä lähdettiin Atro Vuolle Oy:n linja-autolla kohti Hakametsää ja paluu tehtiin nyt poikkeuksellisesti omatoimisesti. Itse ottelu oli trilleri, jonka Ilves jatkoajalla, liigan tämän hetken parhaan pelaajan toimesta, ratkaisi hyväkseen numeroin 1-2.

Toinen tilaisuus järjestettiin toimistollamme, toimiston muuttohetkellä mukana olleille auttajille  kiitoksena. Punjab Kebabista haettiin herkulliset pizzat ja tarjolla oli myös virvokkeita. Toimistolla vietettiin aikaa puolisentoista tuntia, josta matka kävi Hakametsään. Hakametsässä viikonlopun toinen ottelu sujui jälleen mainiosti liigan parhaan maalivahdin pelatessa nollapelin. 90-luku oli pelissä aiheena ja komeilla retropaidoilla joukkue koko pelin myös pelasi.

DJ. Juissi soitti ajan henkeen kuuluvaa musaa ja osa porukasta suuntasi illanviettoon Ilonaan ottelun päätyttyä. Ilonassa oli paikalla myös Ilveksen pelaajia. Kokonaisuutena kiva viikonloppu ja seuraavaksi Ilves Ikuisesti onkin matkojen merkeissä 6.3.2020 perjantaina lähdössä Lahteen vieraspelimatkalle.

Kiitän kaikkia mukana olleita oikein paljon sekä Paja Bar / ravintolapäällikkö Etta Sinisaloa, Atro Vuolle Oy:ä, Punjab kebab/ Harry Braria  ja perjantain matkanvetäjä Pauli Keipilää oikein paljon.

T.Marko

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry