Ilves Ikuisesti ry kauden avauksessa Turussa 11.-12.9.2021

Tästähän se vihdoin ja viimein alkaa ja vieläpä yleisön kera oli monen iloinen toteamus matkalle lähdettäessä. Oli lauantai 11.9.2021 ja Ilves Ikuisesti yhdistys starttasi Atro Vuolle Oy:n linja-auton nokan kohti Turkua Jussi Harjun toimiessa kuljettajana. Matkalle oli ilmoittautunut noin 40 jäsentämme ja tunnelma oli pelin suhteen odottava. Totuttuun tapaan linja-auto kaarsi Hakasen leipomolta Nekalasta hakemaan osan matkalaisia vielä sekä maittavat sämpylät, jotka kahvin kera nautittiin.

Jussin ajaessa matka taittui mukavasti ja yhden pysähdyksen taktiikalla pääsimme Naantaliin maamme yhteen hienoimpaan kesäkaupunkiin. Naantalissa oli mahdollisuus nauttia virvokkeita, ruokailla, tutustua historiaan sekä katsella maisemia yhden jääkiekkolegendamme, Teppo Rastion Tomi pojan johdolla. Naantalista matka jatkui Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun, jossa myös Scandic Juliassa yövyimme.

Kirjauduttuamme hotelliin jäi noin kaksi tuntia aikaa lähtöön hallille ja jokainen käytti vapaa-ajan omalla tavallaan. Itse kävin puolisoni Pian kanssa nauttimassa päivällisen ensimmäistä kertaa vegaaniravintolassa ja siitä jäi hyvinkin positiivinen kuva. Itse ravintolaan meno oli vahinko, sillä etsimme kylläkin toisenlaista ruokailupaikkaa.

Oman vapaa-ajan jälkeen olikin aika suunnata linja-auton nokka kohti areenaa mutta ensin oli tietenkin yhteiskuvan aika totuttuun tapaan. Hallille päästyämme tunnelma nousi ja itse pelin alettua vapautui jännitys ja huomata sai, että vihdoinkin olemme livenä peliä pitkän tauon jälkeen katsomassa. Ottelun kohokohdaksi nousi kapteenimme Eemeli Suomen komea voittomaali Kontiolan ja Ikosen syötöstä. Ikonen oli varsinaisessa tehokunnossa sillä hän syötti jokaisen Ilveksen maalin. Kokonaisuudessaan ottelusta voidaan todeta, että ajankohtaan nähden se oli hyvätasoinen sekä värikäs alusta loppuun asti. Lopputulos oli kruununa illalle, sillä veihän Ilves avauksen 2-3 ja samaan aikaan myös jalkapallossa Ratinassa oli joukkueemme kukistanut elintärkeässä pelissä Lahden 1-0.

Jäähallissa oli reilu 4000 katsojaa ja tunnelma oli sen mukaista. Tamperelaisten määrän kokonaisuudessaan arvelen olevan 200-300 katsojan välissä, josta Osasto 41:n kanssa oli tullut vajaa kaksi linja-autollista ja meidän väkeä oli yksi linja-autollinen. Ikimuistoiseksi jää myös Tomi Rastion pr-tempaus meille jälleen kerran. Viimeksi Tami piti meille luennon hotellilla ja nyt saimme kunnian tavata Tepsin toimitusjohtajan Santtu Jokisen toisella puoliajalla. Santun tapaaminen oli hieno kokemus ja se positiivisuus mitä hänestä huokui, oli asia, joka jokaisen urheiluseuran pomon täytyisi omistaa.

Ottelun päätyttyä iloinen joukko suuntasi linja-autoon sekä hotellille. Ilta meni seurustellessa sekä ruokaillessa ennen nukkumaan menoa. Loistavan aamiaisen jälkeen olikin sitten aika suunnata kohti Tamperetta ja jälleen kerran todeta, kuinka hieno yhdistys jäsenineen meillä on.

Seuraavaksi erilainen vieraspeli ravintola HOOK 24.9.2021 ja sitten vuorossa onkin Pori 16.10.2021 jossa varmasti tapaamme jälleen hienoja patakannattajia, joista useasta on jo vuosien varrella ystäviämme tullut.

Ilves Ikuisesti ry kiittää lahjoituksista arpajaisiin seuraavia: Scandic/Kirsi Myllymäki-Mattila, Hakasen Leipomo / Petteri sekä Janne Hakanen, Ilves Hockey Oy / Timo Lehtinen, Power, Oskari Soljamo sekä Ilves Ikuisesti ry

Ilves Ikuisesti ry kiittää: Tomi Rastio, Hakasen Leipomo, Scandic, Atro Vuolle Oy /kuljettaja Jussi Harju, kaikkia mukana olleita jäseniä sekä matkan järjestäjää, puuhamiestä Marko Iso-Mustajärveä ja avustajia Pauli Keipilää sekä Minna Joutsia

Teksti ja kuvat Marko Iso-Mustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry