Ilves Ikuisesti ry vietti hienon illan Hookissa herkkujen ja Ilveksen vierasvoiton parissa 20.2.2021

Pitkästä aikaan yhdistyksen jäsenet jälleen pääsivät tapaamaan toisiaan.

Väkimäärä oli laskettu COVID-19 rajoitusten mukaisesti ja ravintola oli kuumemittaria myöten varautunut turvallisuuteen asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Ilves Ikuisesti jäsenet nauttivat ravintolan herkullisia ruokia ja juomia samalla kun seurasivat trilleriä josta Ilves komean taistelun jälkeen nappasi voiton ja kolme tärkeää pistettä kotiin

Ennen ottelun alkua yhdistyksen puheenjohtaja palkitsi 2020 vuoden jäseneksi valitun Riitta Sirenin, joka piti jo pikkujouluristeilyllä palkita. Useat peruutukset COVID-19 viruksen vuoksi mahdollistivat palkitsemisen vasta tässä tilaisuudessa.

Totuttuun tapaan henkilökunta oli jälleen loistava. Lisäksi ravintoloitsija Juha Vuorio oli järjestänyt täydellisen yllätyksen herkuttelijoille.   Ilves Ikuisesti kiittää kaikkia paikalla olleita jäseniämme sekä ravintoloitsija Juha Vuoriota ja henkilökuntaa oikein paljon. Seuraavaksi ollaankin vieraana Kehräsaaressa jälleen 3.4.2021, jolloin Pääsiäislauantain kunniaksi on Tappara Ilveksen vastustajana ottelussa Tappara-Ilves.

Terveisin

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry