Puheenjohtajan talvinen tervehdys 2021

Ensimmäinen kuukausi vuonna 2021 on mennyt ja COVID-19 virus todennäköisesti aiheuttaa rajoitteiden tiukentamisia. Helpotusta voi kuitenkin tuoda kaikkien pääsy rokotukseen ja sitä toivomme sekä odotamme malttamattomina. Ilves Ikuisesti yhdistyksen osalta se tarkoittaa sitä, että kaikki vieraspelimatkat sekä tapahtumat on jouduttu perumaan. Uusia on kuitenkin suunniteltu ja uskomme, että kesän tullessa myös tilanne on muuttunut.

Kesällä tulemme heinäkuussa tekemään kaksi risteilyä Vihavuodesta Rönnvikin viinitilalle sekä elokuussa kisailemme perinteisesti kiertopokaalista golfissa Pirkkalassa. Maarianhaminan matka myös toteutetaan yhden vuoden pois jäännin jälkeen jälleen elokuun lopulla. Näihin matkoihin kannattaa nopeasti kysellä paikkoja sekä ilmoittautua ilvesikuisesti@gmail.com sähköpostimme kautta sillä kaikki ovat jo lähes loppuun varattuja.

Jäsenmäärämme oli 31.12.2020 kaikkien aikojen isoin 602 jäsenellä, joista 20 oli kannatusjäseniä. Koronan vaikutteet näkyvät myös heti alkuvuodesta jäsenmääräämme ja jäsenmäärämme on nyt tasan 500 jäsentä mutta 46 jäsentä on jo niistä kannatusjäseniä, joka on todella iso nousu 2020 vuoteen nähden ja siitä voimmekin olla ylpeitä. 2019 vuoteen verrattuna jäsenmäärä laski kuitenkin vähemmän, joten sekin on hyvin positiivinen asia. Tästä on hyvä jatkaa sekä kiittää oikein paljon kaikkia mukana olevia.

Myös tiedotusta on kehitetty, sillä jäsenkirjeet tullaan jokaisen jäsenen sähköpostiin lähettämään aina kuun alussa. Tällä myös ne jäsenet, jotka eivät omista Facebook tiliä tietävät mitä koko ajan yhdistyksessämme tapahtuu. Puheenjohtajan tervehdys kotisivuillemme ilmestyy vanhaan tapaan neljä kertaa vuodessa, joten kaikille jäsenille varmasti tarvittavat yhdistystä koskevat asiat tulevat tietoon.

Sopimuksien teon olemme aloittaneet ensimmäisinä Ilves tyttöjunioreiden kanssa, joita tuemme tulevaisuudessa. Neuvottelut kävin nopeasti Linda Leppäsen (os.Välimäki) kanssa läpi ja näin ollen on juniorit yhä enemmän myös yksittäisjoukkueina meidän yksi tukemisen kohde. Uskon, että u10 Ainskit ja Haamut saavat meidän kautta myös tuen, jolla autetaan tyttöjunioritoimintaa. Olen myös poikien U14 joukkueen Hanna-Mari Laitisen kanssa sopinut vastaavasta tuesta, jolla olemme yhtenä tukemassa heidän perinteistä U15 ikäluokan Kanadan matkaansa.

Nyt toivon kaikille jaksamista tämän kurjan COVID-19 viruksen keskellä sekä oikein hyvää lumista talvea!

Terveisin

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja / perustaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry