Ilves Ikuisesti yhdistyksen kuudennet kiertopokaalikisat pelattiin Pirkkalassa 22.8.2021

Sateinen ja tuulinen sää oli saapunut Pirkkalaan Ilves Ikuisesti ry:n jäsenten kokoontuessa kuudensiin yhdistyksen kiertopokaalikisoihin. Ennen kisailua oli jäsenillä mahdollisuus nauttia herkullinen lohisoppa, joka lämmittikin suurinta osaa pelaajista mukavasti kisan alkaessa.

Ensimmäinen lyönnin alusta eli tee oli tietenkin Ilves logoinen, sillä onhan yhdistyksen tarkoitus tukea Ilvestä mahdollisuuksien mukaan mahdollisemman monessa lajissa ja kaikki kisailijat olivat tietenkin Ilves henkisiä. Avauslyönnin suoritti K-Kauppias Mikko Valtonen. Mikkohan on yhdistyksen yksi monista tukijoista K-Market Vellamonkadulla sekä K-Market Tullintorilla ja samalla myös jäsen yhdistyksessä.

Kisa sujui säästä huolimatta hyvin ja useammassa ryhmässä tehtiin loistavia tuloksia. Birdiepullo kiersi tiuhaan eri ryhmissä onnistuneiden lyöntien tuloksena. Kilpailumuotona oli pistebogey mutta parasta haettiin myös scratch, lähemmäs lippua sekä pisin draivi kisoissa.

Kisojen nuorin, alle 15 vuotissarjassa normaalisti pelaava Onni Lähteenmäki sijoittui komeasti yleisessä sarjassa sijalle 15. Ilves Ikuisesti kisoissahan pelataan vain yleinen sarja. Eli miehet, naiset sekä nuoret yhdessä ja se pelaajien toivomuksesta. Kuusi vuotta sitten ensimmäisen kerran kisattiin ja silloin perustaja/puheenjohtaja Marko Iso-Mustajärvi halusi yhdistyksen jäsenille tuoda Golf-kisat yhdistyksen toimintaan mukaan.

Kisojen pääjärjestelyn eli lähtöjen varaamisen sekä keittolounaan, puoliväliajan tarjoilun sekä pisteiden laskennan järjesti Pirkkalan kentän ja bufferin kanssa Kai Kärkölä. Kaitsulle isot kiitokset järjestelyistä itse pelipaikalla. Ensi vuonna kisaillaan Nokialla ja siellä kentän pääjärjestelyt on luvannut hoitaa Pasi Rouhiainen, josta jo iso kiitos etukäteen.

Ilves Ikuisesti yhdistys kiittää oikein paljon kaikkia jäseniä, jotka mukana olitte Kaitsun lisäksi. Iso kiitos kuuluu myös palkinnot sponsoroiville Ilves Ikuisesti ry, Scandic /Kirsi Myllymäki-Mattila, Pasi ja Marianne Rouhiainen, Hakasen Leipomo / Petteri Hakanen sekä Pokaalipojat / Nelli Eskola

 

TULOKSET PISTEBOGEY:

 1. Takanen Jari ,YG, 41 pistettä
 2. Sinisalo Joe, GPI, 40 pistettä
 3. Haapala Markku, GPI, 38 pistettä
 4. Levula Raimo, NaG, 37 pistettä
 5. Vuorinen Matti, NRG, 37 pistettä
 6. Rouhiainen Pasi, NRG, 35 pistettä

 

TULOKSET SCRATCH:

 1. Sinisalo Joe, GPI, 81 lyöntiä
 2. Kainulainen Vesa, VLG, 83 lyöntiä
 3. Kärkölä Kai, GPI, 90 lyöntiä
 4. Rouhiainen Pasi, NRG, 90 lyöntiä
 5. Myllymäki-Mattila Kirsi, StLG, 90 lyöntiä
 6. Levula Raimo, NaG, 92 lyöntiä

 

Pisin draivi Kai Kärkölä, GPI ja lähemmäs lippua Pasi Rouhiainen, NRG

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry