Ilves Ikuisesti yhdistys päätti vuoden 2023 vieraspelimatkat Lahteen 09-10.2023 komeasti Ilveksen voittopelin seuraten

Pitkä taival niin vieraspelien, kuin muidenkin matkojen osalta sai komean päätöksen Lahden hotellivieraspelimatkalla. Isku Areenalla nähtiin jännittävä taistelu Pekko maskotin onkiessa katsomosta käsin nalleksi tehtyä pientä Ilves maskottia, mutta sekään ei auttanut. Ottelu oli kiihkeä ja jo toistamiseen kahden päivän aikana vastustaja tuli Ilveksen johtoasemasta 3-0 tasoihin mutta Tappara pelin kauhu ei toistunut. vaan Ilves tyylitteli komeasti voiton loppunumeroin 3-6.

 

Syyskauden vieraspelimatkoista jää huomattavasti kevätkautta parempi mieli, sillä tappiopelejä emme montaa matkoillamme joutuneet kokemaan. Ilves onkin vierasjoukkueena maamme eliittiä ja saattaapa niissä vielä kauden aikana ennätykset vielä paukkuakin.

 

Itse matka kokonaisuudessaan oli muutenkin parasta A-luokkaa ja totuttuun tapaan osa matkaajista pääsi jälleen äänihuuliaan illan karaokessa testaamaan. Scandic oli majoituskohteemme ja siellä toimi kaikki totuttuun loistavasti. Illan ohjelmasta voidaan kertoa, että valtakuntamme ykkösravintola Hook oli jälleen yksi jäseniemme suosikki ruokailupaikka ja toinen oli Scandicin iltaravintola hotellissa. Matkan kuljetukset tehtiin totutusti vakikalustolla eli Atro Vuolle Oy:n hoitamana kuljettajanamme Petri Honkaniemi, josta on vuosien varrella tullut vakikuljettajamme.

 

Kiitän oikein paljon Atro Vuolle Oy:tä sekä Petriä vuoden 2023 kuljetuksista. Myös Petrin tuuraajille iso kiitos. Scandicin Kirsi Myllymäki- Mattilaa sekä hotellien henkilökuntaa, kuten SOK Mikko Kankaanpäätä ja Etta Sinisaloa sekä hotellien henkilökuntaa. Jäseniemme ohella te olette mahdollistaneet loistavat puitteet matkoillemme koko vuoden 2023 ajan ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Lähtöpaikoista kiitän erikseen oikein paljon Etta Sinisaloa sekä Hotelli Tornia/PajaBaria. Linja-autossa tarjoiltavista herkullisista sämpylöistä sekä Trip-mehuista/kahveista Hakasen Leipomoa ja erityisesti Janne, Petteri & Sanna Hakasta. Näillä on myös hyvä 2024 vuonna jatkaa.

Viimeisenä tietenkin kiitän teitä mahtavat matkalaiset eli jäsenet mukana olosta sekä tietenkin Paulia & Lassea matkoilla avusta.

 

2024 vuoden matkoja odotellessa

Terveisin Marko

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry