Puheenjohtajan joulukuinen tervehdys 13.12.2023

Arvoisat yhdistyksemme jäsenet, kannatusjäsenet sekä kumppanit. Vuosi 2023 on päättymäisillään ja joulun odotus alkanut. Vuosi on ollut yhdistykselle kaikkien aikojen kiireisin historiassamme sekä jäsenmäärämme on komeasti kasvamistaan kasvanut.

Vieraspelimatkoja, yhdistyksen jäsenille tarkoitettuja muita matkoja, aitiosta katsottuja konsertteja, teatteriesityksiä, kilpailuita, arvontoja ja paljon muuta mukavaa on vuoden aikana ehtinyt tapahtua. Jo lukuisat jäsenedut ovat myös vain lisääntyneet, joten uskon että jäsenenä olo on myös ollut miellyttävää ja toivonkin noin 850 jäsen jatkavan sekä  tavoitellun 1000 jäsenen rajan rikkoutuvan jo vuonna 2024 vaikeista ajoista huolimatta.

Vuonna 2023 olemme myös Ilves Hockey Oy:n kumppaneissa kasvaneet kaikista isoimpaan kategoriaan eli 1-ketjuun, jota voi pitää valtavana saavutuksena enkä vastaavaa usko yhdenkään muun epävirallisen tai virallisen kannattajayhdistyksen Suomessa saavuttaneen. Ilves ry:n junioripuolella olemme lisänneet tukia eri juniorijoukkueille ja mukaan on tullut myös naisten akatemia joukkue, kuten Special Hockey joukkue. Salibandyssä tuemme edelleen myös Ilveksen edustusjoukkuetta.

Vuoden 2024 suunnitelmista avaudun sen verran, että jalkapalloon palataan mukaan ja tammikuulla saattaakin olla jo miellyttävää uutta kerrottavaa yhdistyksen kannalta. Olen erittäin ylpeä yhdistyksestä, jonka 12.05.2016 perustin sekä jokaisesta siinä olleesta ja olevasta jäsenestä, kannattajajäsenestä sekä tukijasta. Olemme luoneet yhdistyksen, joka on laajentunut ympäri Suomen yhdistäen keltavihreitä sydämiä, maamme rajojenkin ulkopuolelle.

 

Kiitän koko sydämestäni teitä kaikkia oikein paljon vuodesta 2023 sekä toivotan oikein hyvää joulua ja tulevaa uutta vuotta 2024.

 

Marko Iso-Mustajärvi

Ilves Ikuisesti ry puheenjohtaja / perustaja

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry