Perjantaina Isku Areenaa ja lauantaina aatelointia Hakametsässä

Maaliskuun ensimmäinen viikonloppu oli jälleen vilkas Ilves Ikuisesti ry:lle. Perjantaina 6.3.2020 kello 15:30 Vanhalta kirkolta startattiin matkaan Atro Vuolle Oy:n linja-autolla Harri Peltomäen toimiessa kuljettajana. Mukana oli 28 reipasta yhdistyksen jäsentä ja tällä kertaa matkan vetäjänä toimi Pauli Keipilä. Kangasalan linja-autoaseman sekä Pälkäneen Aapiskukon kautta viimeisen matkalaisen tullessa kyytiin ajoimme kohti Tuulosta missä pidimme pienen tauon ja otimme yhteiskuvan.

Lahteen päästyämme hyppäsi järjestyspäällikkö linja-autoomme ja ohjasi sen oikealle paikalle sekä antoi pääsyliput Paulille. Tällä kertaa istuimme A-katsomossa ja sieltä käsin seurasimme pelin. Lahtelaisilla oli ihmettelemistä meidän rastapäistä ja linja-autolla pelin jälkeen käytiinkin toivottamassa hyvää loppukautta Ilvekselle. Tunnelma oli hyvä ja tärkeät kolme pistettä joukkue sai mukaansa. Eemeli lisäksi jatkoi pistesaalistustaan ja illan otteluiden jälkeen hän oli edelleen pistepörssin kärjessä. Tampereella olimme tauon ja matkan varrelle jätettyjen jäsenien jälkeen ennen puolta yötä.

Kiitoksia kaikille mukana olleille, Atro Vuolle Oy:lle / Harri Peltomäelle sekä matkan vetäjälle Pauli Keipilälle.

7.3.2020 lauantai ja samalla ilta, jolloin aateloitiin Ilves legendoja sekä Ilves Ikuisesti ry oli illan otteluisäntänä. Illan aikana aateloitiin useampia legendoja, joista osa pelaa jo enkelten joukkueessa sekä myös legendoja, jotka komeisiin keltaisiin takkeihin puettiin. Nämä keltaisiin takkeihin puetut legendat olivat Eero ”Roope” Saari, Jukka ”Taisto” Tammi, Sari Marjamäki (os.Fisk), Linda Välimäki, Raimo Kilpiö sekä Seppo Hiitelä. Kovia pelimiehiä sekä naisia aikoinaan sekä ison Ilves sydämen omaavia. Ilves Ikuisesti ry onnittelee heitä, kuten kaikkia muitakin aateloituja.

Koska olimme otteluisäntä oli meillä myös velvollisuuksia. Avauskiekon pudottajana piti alkujaan olla myös yksi Ilves legenda ja kunniajäsenemme Antti Heikkilä eli 1985 suomen mestari. Kuitenkin avauskiekon tiputtajaksi Ilveksen kanssa sovittiin yhden aateloidun tiputtavan avauskiekon. Avauskiekon yhdistyksemme puolesta tiputti Jukka Tammi.  Se oli hieno kunnianosoitus myös legendaarista maalivahtiamme kohtaan. Ilves Ikuisesti myös mainittiin Taiton astellessa vanhaan tyyliin kentälle mutta tällä kertaa ei luistimilla.

Vapaaehtoiset Pirjo Ervast, Minna Joutsi, Minna Käkönen, Mika Parviainen sekä pikkuapulaiset Milla, Erno ja Laura olivatkin sitten ottelun aikana käytävillä infopisteissämme jakamassa yhdistyksestämme tietoa. Itse olin isäntänä aitiossamme, jossa oli tukijoitamme sekä pääyhteistyökumppaneitamme noin 20 vieraana. Vieraslistalta löytyi myös entiset Ilves legendat #55 Antti Heikkilä sekä #69 Jari Multanen. Tämä kaksikko on myös ensi viikonvaihteessa järjestettävässä Reiska-Höntsyn MM kisoissa meidän joukkueessamme. Paljastetaan, että mukanamme on joukkueessa myös Tommi Manner sekä Marco Matrone. Mainittakoon vielä, että Erkki Toimela osallistui Sievi-kisaan puoliajalla laukoen maaliverkot tötterölle.

Pelitapahtuma oli kokonaisuudessaan oikein onnistunut, sillä joukkueemme jälleen vahvisti voiton myötä asemiaan ja samalla Eemeli tekaisi pari syöttöpistettä lisää ja näin ollen jatkaa kärkipaikalla pistepörssissä. Kiitän kaikkia vieraana olleita oikein paljon sekä koko tiimiämme, joka ottelussa infopisteillämme työskenteli vapaaehtoisesti.

Seuraava viikonloppu tulee jälleen olemaan kiireinen, sillä joukkueemme pelaa Koulukadulla MM kisoissa ja Hämeenlinnaan tehdään vieraspelimatka jonne 53 jäsentämme lähtee mukaan.

Terveisin Marko

Valokuvat: Aarno Vuorinen, Marko Isomustajärvi, Matias Lahtinen ja Pirjo Ervast.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry