Ilves Ikuisesti ry aloittaa kauden 2022-2023 vieraspelimatkatarjonnan Vaasasta 16.9.2022

Ilves Ikuisesti ry on jälleen mukana heti Ilveksen kauden ensimmäisessä vieraspelissä Vaasan Sähkö Areenalla. Totuttuun tapaan ollaan oltu jo useampana vuotena kauden ensimmäisessä vieraspelissä mukana ja niin olemme nytkin. Pelipäivä on perjantai 16.9.2022 ja kiekko tippuu kello 18:30 jäähän.

Kaiken kaikkiaan teemme syksyn 2022 aikana kuusi vieraspelimatkaa, joista yksi suuntautuu Lappeenrantaan, jossa myös yövymme. Jäsenille matkamme ovat odotettuja tapahtumia, oli matka sitten perinteinen yhden päivän matka tai hotellimatka. Yhteistyökumppaninamme jatkaa liikennöitsijä Atro Vuolle Oy, johonka olemme todella tyytyväisiä olleet. Loistava kalusto mukavien ammattitaistoisten, ammattikuskien ajaessa takaa turvallisen matkan sekä miellyttävän matkan.

Yhden päivän vieraspelimatkat alkavat lauantaisin Hotelli Tornista, jossa yksi hotellin ravintoloista Paja Bar on meidän kokoontumispaikkamme. Ravintolasta vastaava Etta Sinisalo loihtii loistavat alennukset aina jäsenkorttianne näyttämällä ja hotellin edestä on mukava lähteä kylläisenä kohti vieraspelipakkakuntaa. Tästä kiitämmekin Ettaa ja Paja Baria oikein paljon.

Hotellimatkat taasen lähdetään Vanhalta kirkolta, jonne aina myös kaikilta pelimatkoilta palaamme oli kyseessä sitten päivän matka tai hotellimatka. Hotellimatkan perinteeseen kuuluu ajaa Hakasen Leipomon Nekalan liikkeen kautta ja ottaa herkulliset sämpylät ja aamukahvit sieltä mukaan. Hakasen Leipomohan on alusta asti eli 2016 vuodesta ollut yksi yhteistyötukijamme, josta iso kiitos kuuluu sisaruksille Janne, Petteri & Sanna Hakanen.

Ilves Ikuisesti ry:lle ja perustajana/koko toiminnan johtajana minulle on hyvin tärkeää, että jäsenemme myös viihtyvät matkoilla ja ovat majoitustarjontaamme tyytyväisiä. Scandic on jo useamman vuoden ollut kumppanimme ja siitä iso kiitos kuuluu Scandicin Kirsi Myllymäki-Mattilalle. Kirsin kanssa aikoinaan saimme sopimuksen tehtyä ja se mahdollistaa laadukkaat ja edulliset hotellivaihtoehdot meille. Mainittakoon, että Kirsi on myös yhdistyksemme jäseniä.

Matkoilla on myös erilaista ohjelmaa linja-autossa, kuten kilpailuita, tietovisailua, jne. Onpa Lasse Toiva – Tammelasta tuttu ääni jo vuosien takaa – silloin tällöin innostunut myös solistina olemaan, joten matkat on menneet hyvinkin joutuisasti.  Myös itse vieraspaikkakunnilla on hyvin tärkeätä, että vierasjoukkueen organisaation kanssa meillä on hyvä asiakassuhde ja olemmekin aina tervetulleita kaikkialle. Mainita voi Rauman perinnetiloissa käynnin, jossa Lukon johtoa sekä jääkiekkolegenda Teppo Rastio oli meitä ottamassa vastaan. Jyväskylässä Kalle Koskinen Jypin markkinoinnista oli aitiossa meitä tervehtimässä.

Turussa legendaarinen Tami Juhani Tamminen piti meille Scandic Juliassa luennon. Mikkelissä markkinoinnista Joni Vesalainen tuli hotellillemme kertomaan Jukureiden toiminnasta ja paljon, paljon muuta eli pelkästään peliä emme katso vaan pyrin/pyrimme matkan yhteyteen myös jotain mielenkiintoista aina kehittämään.

Tärkeätä on myös eri fanien kanssa olla hyvissä väleissä ja useimmista seuran faniyhdistyksistä on tullut useita ystäviä niin minulle, kuin muillekin jäsenillemme. Mainittakoon, että ajoimmepa kerran linja-automme Porissa Ässä-fanien (Pataljoona) pyynnöstä heidän kantapaikkansa eteen pelin jälkeen ja yhdessä vietimme noin tunnin verran siellä aikaa, ennen Tampereelle takaisin lähtöä. Mainittakoon, että pyrimme myös tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan aitio ja vip-paikkoja vieraspelimatkoilla halukkaille.

Matkoillamme ikärakenne saattaa olla hyvinkin nuoresta, jopa yli 80 vuotiaisiin asti. Ikä on vain numero, joten koskaan sillä ei matkamme viihtyvyyteen ole ollut merkitystä vaan päin vastoin hyvin ollaan pärjätty vaikka, jotkut ottavat vähän vauhdikkaammin ja jotkut hyvinkin rauhallisesti. Pääasia on kulkea yhdessä ja seurata rakkaan joukkueen pelejä ja kannustaa joukkueemme voittoon. Toki pääsääntöisesti olemme istumassa mutta uutena matkoihimme olemme tuoneet myös halukkaille vaihtoehdoksi fanikatsomon lipun, jossa sitten voivat loistavan Ilveksen fanikatsomon tahtiin eläytyä railakkaammin mukaan. istumapaikoilla olijat yhtyvät sitten mahdollisuuksien mukaan tukemaan fanikatsomon Osasto41 tahdittamaa rytmiä omassa tahdissaan.

2022 syksy mennään tuttuun tapaan eli itse vedän hotellimatkat. Perinteiset matkat myös vedän itse tai yhdistyksemme sihteeri Pauli ja ravintola Hookin erilaiset vieraspelimatkat isännöi yhdistyksen varapuheenjohtaja Lasse Toiva. Ravintola Hookissa pyrimme myös vieraspelimatkoillamme käymään aina, kun mahdollista syömässä. Toivotankin sankoin joukoin jäsenemme jälleen vieraspelimatkoille tervetulleeksi.

Terveisin Marko

 

ALLA SYKSYN VIERASPELIMATKAT KOSKIEN SM LIIGAA:

  • 16.9.2022 perjantai Sport-Ilves matkan hinta 35,00€+lippu
  • 24.9.2022 lauantai Pelicans-Ilves matkan hinta 25,00€+lippu
  • 15.10.2022 lauantai TPS-Ilves matkan hinta 30,00€+lippu
  • 22-23.10.2022 lauantai – sunnuntai Saipa-Ilves hotellimatkapeli lauantaina 100,00€+lippu
  • 5.11.2022 lauantai KooKoo matkan hinta 35,00€+lippu
  • 16.12.2022 perjantai Lukko-Ilves matkan hinta 25,00€ + lippu.
Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry