Puheenjohtajan kesätervehdys 2020

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME ARVOISAT JÄSENET!

Olemme lähteneet vuoden jälkimmäiselle puoliskolle ja kesä on hellinyt meitä ennätys lämpimästi. Koronan tuomat rajoitukset ovat hellittäneet ja koko kevään jumissa ollut toimintamme alkaa pikku hiljaa palautua normaalimpaan aikaan. Kentillä rupeaa tapahtumaan ja jalkapallon parissa Ilves aloittaa veikkausliigan 1.7.2020. Myös jääkiekkojoukkueemme valmistuu lokakuussa alkavaan sarjaan ja joukkueen kokoonpano rupeaa valmistumaan pikku hiljalleen kauden aloitusta varten. Vielä kuitenkin virus saattaa aiheuttaa isojakin muutoksia tapahtumissa, joten edetään varoen.

Ilves Ikuisesti on myös karvaasti kokenut koronan vaikutukset ja sen myötä olemmekin taloudellisesti olleet tiukemmalla kuin kertaakaan toimintamme aikana. Iso kiitos kuuluu kaikille, jotka ovat lahjoituksiin ja tukikampanjoihin osallistuneet, sillä niiden avulla olemme saaneet kerättyä pääomaa Ilveksen kanssa tehtyihin sopimusmaksuihin.

Ravintola HOOK oli paikka, jossa ensimmäinen yhteinen tilaisuus lauantaina 27.06.2020 ruokailun merkeissä pidettiin sitten maaliskuun. Sama paikka oli myös viimeisin missä ennen koronakieltoja tapasimme maaliskuulla. Jäseniämme oli kokoontunut noin 40 henkilöä helteiseen lauantaihin ja oli todella kiva tavata, vaikkei mitään ohjelmaa tapaamisessamme ollutkaan. Seuraavaksi olisi tarkoitus tavata vieraspelimatkalla pääkaupunkiimme 25.7-26.7.2020. Kyseessä on yön yli matka. Matkalle ehdit vielä ilmoittautumaan 8.7.2020 asti ja koko paketin hinta on vain 150,00€.

Sunnuntaina 23.8.2020  järjestetään yhdistyksen golf-kisat Pirunpellossa Sastamalassa ja sinne ovat kaikki jäsenet tervetulleita. Ilmoittautuminen on tehtävä noin kahta viikkoa ennen kisoja viimeistään. Osallistumme miesten- ja sekajoukkueella Vuoreksessa la 22.8.2020 Ilves ry:n järjestämään Reino-kävelyfutisturnaukseen. Molempiin joukkueisiin on mahdollista ilmoittautua vielä mukaan.

Älkää myöskään unohtako alla lueteltuja erikoistapahtumia, jotka kertaan vielä erikseen ja toivon / toivomme mahdollisimman monen niihin osallistuvan.

  • CHL vieraspelimatka Muncheniin lokakuulla
  • Pikkujouluristeily joulukuulla
  • MM kisamatka Riikaan toukokuulla
  • EM kisamatka Pietariin kesäkuulla

 

Oikein hyvää kesän jatkoa kaikille jäsenillemme!

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry hallituksen puheenjohtaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry