Puheenjohtajan toivotus alkuvuodelle 2018

Vuosi 2018 on juuri vaihtunut ja samalla alkoi Ilves Ikuisesti ry toinen kokonainen kalenterivuosi. Jäsenmaksuja on jäsenet maksaneet kiitettävästi ja samalla uusia jäseniä on tullut mukavasti. Jäsenmaksun vanhoista ja uusista jäsenistä oli vuodelle 2018 maksanut 31.12.2017 mennessä jo 222-jäsentä, joten kiitoksia oikein paljon.

Ilves Ikuisesti ry jatkaa samaa toimintamallia, kuin tähänkin asti on toteutettu. Tulemme panostamaan niin jalkapallo, kuin jääkiekkojoukkueidenkin tukemiseen sekä muidenkin lajien, joita Ilveksessä riittää. Samalla tulemme myös panostamaan eri lajien junioreiden tukemiseen ja jokaisesta lajista tullaan palkitsemaan vuoden aikana niin tyttö- kuin poika-juniorikin.

Tuki tulee suurimmaksi osaksi muodostumaan ostoista, joihin sisältyy monenlaisia eri vaihtoehtoja aina lipuista, mainoksiin ja kummipelaajiin asti. Mikäli mahdollisuus osakkeiden ostoon vielä tulee meille, teemme uuden keräyksen sitä varten, mutta todennäköisesti kyseistä mahdollisuutta enään emme saa. Kaikki tuotteemme mitä myöskin myymme tukevat Ilvestä, sillä maksamme jokaisesta myymästämme tuotteesta jossa Ilveksen logo on myös sovitun palkkion Ilves Ry:lle.

Iso asia tulee myös olemaan yhdistyksen kehittäminen omaa virkistystoimintaa varten jäsenillemme. Myös nämä tilaisuudet mahdollistavat tukemme Ilvekselle, jos osaanottoa niihin tarpeeksi saamme. Tilaisuuksia, joita tulemme tarjoamaan jäsenillemme ovat elokuvatapahtumat, teatteritapahtumat, konserttimatkat, yhdistyksen kesäpäivä sekä pikkujouluristeily vieraspelimatkojemme lisäksi.

Tässä muutama tilaisuus/tapahtuma jotka on suunniteltu toteutettavaksi jo tässä vaiheessa vuodelle 2018:

07.01.2018 sunnuntai 95-elokuva Niagarassa (kehräsaari) paikkoja jäljellä olemme varanneet koko näytöksen
10-11.02 2018 lauantai-sunnuntai vieraspelimatka Jyväskylään, jossa yövymme hotelli Scandicissa 5-paikkaa jäljellä. (Liity matkalle tästä)
10.03.2018 mahdollinen Rauman vieraspelimatka. (Toteutetaan Ilveksen taistellessa kympin sakkiin ja siihen uskomme)
12-19.04.2018 Espanjan matka. (Täynnä)
Golf kauden avaus ja kiertopokaalikisa kesä-heinäkuun aikana. (Paikka avoin)
01.07.2018 Ilves Ikuisesti ry kesäpäivä Härkin maatilalla Komissa
21.07.2018 NIGHTWISH konsertti Lahdessa

Tarkempaa tietoa elokuvaesityksestä, Ilves Ikuisesti ry päivästä, NIGHTWISH konserttimatkasta:

07.01.2018 95-elokuva elokuvateatteri Niagarassa kello 14:00 alkaen. Näytäntö varattu vain meille ja jokainen ostaa itse luukulta lipun 8,00€. Ilmoittautumiset Harri Holli taikka allekirjoittanut tai sähköpostitse ilvesikuisesti@gmail.com

01.07.2018 Ilves Ikuisesti ry järjestämä kesäpäivä Härkin tilalla Komissa sisältää seuraavaa:
– Kuljetus keskustori-Härkki-Keskustori
– Alkumaljat
– Ruokailun jossa kokonaisesta siasta ammattitaitoiset kokit leikkaavat siivuja, salaatin, uudet perunat, leipä, voi, juusto, maito, vesi
– Paila-aterian, joka muodostuu kalasta
– Lätyt
– Kesälajien kilpailun, jossa palkitaan kolme parasta. Sarjoja on lapset, nuoret, naiset, miehet ja lajeina tikanheitto, renkaanheitto jne.
– Bändin, joka tällä kertaa on Jay Lewis Gang bändistä kerätty trio: Jay Lewis, Danny Terävä sekä Jukka Frogley lisättynä todellinen Ilves Fani Frogleyn poika Joona Mänty-Sorvari. Pojat soittavat noin 2x45min ja keikka on akustinen. Mainittakoon, että Joona Mänty-Sorvari on erittäin kova Ipa-fani!
-Sauna paljulla
-Grillimakkarat saunan yhteydessä
Hinnat: 0-7v 0,00€, 8-12v 10,00€, 13-17v 25,00€ aikuiset 55,00e ja tämä sisältää kaiken yllä mainitun. Myös yöpymismahdollisuus 10,00€ lisähintaan yhteistiloissa toisessa rakennuksessa.

 

 

21.07.2018 NIGHTWISH konsertti Lahdessa 
– kuljetukset Tampere-Lahti-Tampere Hauhon liikenteen autolla
– Liput ostaa jokainen itse Lippupisteestä (linkki lipunmyyntiin)
Hinnat: 40,00€ yhdistyksen jäseniltä ja 65,00 € yhdistyksen ulkopuolisilta matka  pikkubussilla vaatii 20-henkeä toteutuakseen tai hintaa korotetaan mikäli ei saada 20-henkilöä matkalle, jos matkalaiset ovat siihen valmiita. Iso linja-auto 40,00€ yhdistyksen jäseniltä ja 65 € yhdistyksen ulkopuolisilta vaatii 25-henkeä toteutuakseen. Ilmoittautumiset sähköpostitse ilvesikuisesti@gmail.com tai yv:llä minulle.

 

Ilves Ikuisesti Ry hallitus sekä henkilökohtaisesti Marko Isomustajärvi toivottaa oikein hyvää 2018 vuotta ja mieluisia hetkiä yhdistyksemme eri tapahtumissa.

Marko Isomustajärvi
Ilves Ikuisesti ry hallituksen puheenjohtaja.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry