Ilves-Appin käyttöönotto lähestyy – lue tämä niin tiedät mistä puhutaan

Mobiilijäsenkortti kumppanipalveluineen nyt myös Ilves Ikuisesti ry:lle

Ilves ry – edelläkävijänä mobiilimaailmassa!

Suomen suurin urheiluseura Ilves ry lanseeraa vuoden vaihteessa uuden Ilves-Appin. Ilves-Appi on mobiili jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Ilves-Appi on räätälöity seuratoimintaan, joten siinä on otettu huomioon kaikki seurojen sidosryhmät: niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat kuin yhteistyökumppanitkin.

Mobiilijäsenkortti

Kortin aktivointi on todella nopea toimenpide: sovellus ladataan sovelluskaupasta ja rekisteröitymisen yhteydessä tehdään taustalla jäsenrekisteristä tunnistautuminen automaattisesti. Rekisteröitymisen jälkeen pääset käyttämään jäsenkorttia jatkossa ilman erillistä tunnistautumista.
Jäsenkortin ominaisuuksina näet ja päivität omat jäsentietosi, saat näkyville koko Ilveksen ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja joukkueesi harjoitusajat, sekä tietenkin koko ajan päivittyvät Ilves –yhteisön jäsenedut.

Nopeaa ja ajankohtaista tiedottamista

Kaikki oleellinen tieto löytyy jatkossa nopeasti samasta paikasta. Viestit saadaan helposti kohdennettua jaosto, joukkue-, seuratasolle. Sovelluksen Push-viesteillä pystytään näin reagoimaan nopeasti ja kustannustehokkaasti kiireellisiin tilanteisiin, esimerkiksi harjoitusaikojen äkilliseen peruuntumiseen.

Etuja jäsenille sekä parempaa yhteistyökumppanin huomioimista

Ilves-Appi tuo yhteisön edut heti saataville. Etuja voi hyödyntää näyttämällä korttia omasta puhelimesta. Edut voivat olla kertaluontoisia, jatkuvia tai vaikkapa 100 nopeimmalle. Edut ovat sovelluksessa näkyvillä, jolloin niitä muistetaan paremmin hyödyntää asioidessa yhteistyökumppanien kanssa. Ilves-Appissa käytettyjen etukuponkien dataa voidaan hyödyntää mm. keskustelemalla yhteistyökumppanin kanssa siitä, miten jäsenet ovat käyttäneet etuja. Ilves-Appin toteuttaa Arena Interactive Oy. Arena Interactivella on lähes 20-vuoden kokemus digitaalisesta asiakasviestinnästä.

Ohjeet Ilves ry:n jäsenmaksun maksaville

Ilves-Appin julkistaminen lähestyy. Tässä ohjeet niille Ilves Ikuisesti ry:n jäsenille jotka maksavat myös Ilves ry:n jäsenmaksun vuonna 2018 (täytä tiedot vaikka olisit ollut jäsen jo 2017)

Ilves ry:llä on kolme eri suuruista jäsenmaksua. Valitse omasi alla olevista vaihtoehdoista ja klikkaa linkkiä täyttääksesi jäsentiedot. Klikkaamalla lomakkeella lajiksi IlvesIkuisesti liityt Ilves-Appissa Ilves Ikuisesti -ryhmään. Sotun loppuosaa käytetään vain tunnistamisen yhteydessä jonka jälkeen tieto tuhotaan (jos esimerkiksi on kaksi saman nimistä henkilöä). Ilves-Appi aukenee tämän kuun lopulla ja latausohjeet tulevat ennen h-hetkeä. Jatkossa Ilves-Appi toimii Ilves ry:n jäsenkorttina. Jos et halua mobiilijäsenkorttia, lähetä asiasta sähköposti osoitteella appi@ilves.fi

 

Linkki Ilves ry:n aikuisten jäsenmaksuun 2018 (26€)

 https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=CAC0F34D57FD68DFC22581EF0036FE9F

 

Linkki Ilves ry:n kannattajajäsenmaksuun (200€)

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=A98C508BA8A55BE5C22581EF00362DDA

 

Linkki Ilves ry:n lasten jäsenmaksuun (13€)  

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=B9A03AE078C2F30CC22581EF003726E9

 

Lisätietoja Ilves-Appista

Jouko Rautanen

AppMaster

Ilves ry

044-293 3000

jouko.rautanen@ilves.fi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry