Ilves Ikuisesti buffet-illallinen Ravintola Hook Tampere 24.7

Ilves Ikuisesti vieraili ensimmäisen kerran tutustumiskäynnillä ravintola Hookissa Kehräsaaressa. Väkeä oli reilu kolmekymmentä jäsentämme ja erityisen kiitollinen olen siitä, että mukana oli myös lapsia ja perheitä.

Ravintoloitsija Juha Vuorio oli järjestänyt loistavat tarjoilut, josta iso kiitos. Illan kruunasi kummipelaajamme Diogo Tomas mukanaolo, josta iso kiitos. Diogo sai muistoksi myös yhdistyksemme lippalakin.

Arpajaisissa voitokkaina olivat Linda Ilves, jonka tytär voitti risteilylahjakortin Viking Linelle. Muita onnekkaita olivat Matias Lahtinen, Antti Rinne, Mikko Eronen, Joonas Haapala, Minna Kekkonen sekä Tommi Koskinen. Voittoina oli Granan lahjoittamat ensiapulaukut, Tampere teatteri lahjoittama teatteriliput kahdelle, Ravintola Hookin lahjottama lahjakortti, Selfietikut Oscar Oskari Soljamo lahjoittamana jolta saimme myös Viking Linen lahjakortin, Ilves Ikuisesti ry lahjoittamat otteluliput 2018-2019 Ilveksen kotiotteluun sekä Ilves Ikuisesti lippis. Lisänä jokainen illan osallistuja saa Syyskuun aikana postitse kotiin yhden lipun D-katsomoon Ilveksen kotiotteluun, ei paikallispelit.

Kokonaisuutena täytyy kehasta, että tyytyväinen täytyy olla tapahtumiimme jotka olemme tähän asti järjestyneet ja lisää on tulossa myös tulevaisuudessa.

Suunnitteilla on myös Hookissa ilta, jossa vieraana olisi itse #41 Raipe, joten olkaa kuulolla sillä koko ajan tapahtuu ja liittykää yhdistykseemme mukaan.

 

Tunnelmat kuvina alla (kuvat Pauli Keipilä):

 

 

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry