Ilves Ikuisesti Pyhäjärven-risteily 30.6.

 

Sään vaihtuessa meille suotuisaksi saimme myös sen osalta hienon aloituksen ensimmäiselle Pyhäjärvi-risteilylle M/S Tampereella 30.06.2018. Laivaan astelikin iloisia Ilves henkisiä matkalaisia noin 60:ntä.Mukana oli myös arvovaltaisia vieraita Ilves Ry:stä, Ilves Hockey Oy:stä sekä Ilveksen naisjääkiekkojoukkueesta. Myös tänään 31-vuotta täyttävä viime kaudella pronssimitaleihin uransa lopettanut jalkapallon miesten joukkueen varakapteeni Marco Matrone oli vieraanamme.

Matka alkoi puheenjohtajamme Marko Isomustajärven vieraiden esittelyllä sekä tervehdyspuheella. jossa kohotimme maljan matkan alkamisen kunniaksi. Vieraita oli Ilves Ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Pansio sekä rouva Eija Pansio, Ilves Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtinen, Naisten jääkiekkojoukkueen manageri Jorma Viitanen sekä joukkueen pelaajista Linda Välimäki, Riikka Noronen, Ida Karjalainen ja viime vuoden hopeavalmentaja Mari Saarinen. Myös risteilyllä oli mukana yksi kaikkien aikojen naisjääkiekkoilijamme Anne Haanpää sekä naisten joukkueen urheilutoimenjohtaja Markku Hannunkivi.

Ilves Ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Pansio piti myös alussa puheen kuten laivan toinen omistaja Juha Lehtinen myös jossa esitteli laivan henkilökunnan Marko Isomustajärvi oli jo aikeisemmin esitellyt laivan omistajat Juha Lehtisen sekä myös kapteenina toimivan toisen omistajan Juho Syrjän.

Esittelyjen sekä tervetulopuheen jälkeen olikin vuorossa ruokailu seisovasta pöydästä. Laivan kokki oli loihtinut seisovan pöydän herkuilla, joka oli niin maittavaa ja herkullista, että kaikki meni. Ruokailun jälkeen oli vuorossa arpajaiset ja siinä pääpalkintona Ilves Ikuisesti Ry lahjoittama kausikortti jalkapallon loppukauden otteluihin Tammelaan. Palkinnon onnekas voittaja oli Minna Kekkonen. Minna ei toki ollut ainoa voittaja sillä voittoja oli saatu yhteistyökumppaneiltamme palkinnoksi useammaksi ja näin ollen noin 20:ntä onnekasta voitti itsellensä palkinnon arpajaisissa.

Arpajaisten jälkeen oli musiikin vuoro ja orkesteri trion tahdissa tanssahdeltiin aina laivan perille tuloon asti eli 21:30. Laivan Satamaan tultuaan puheenjohtaja kiitteli matkalaisia ja noin puolet matkalaisista jäikin laivaan jatkoille, joka kesti aina kello 02:00 asti.

Ilves Ikuisesti Ry kiittää kaikkia laivalla risteilemässä olleita yhdistyksen jäseniä sekä vieraita. Seuraava risteily onkin jo 29.09.2018 jolloin teemme historiallisen matkan vieraspeliin Hämeenlinnaan. Tervetuloa myös sille matkalle sankoin joukoin mukaan.

Kiitämme oikein paljon arpajaispalkinnoista seuraavia yrityksiä:    

 

Katso tunnelma kuvat alta, kuvat Pauli Keipilä ja Marko Isomustajärvi:

Seuraavaa risteilyä odottaessa sekä kiittäen

Tampere 02.07.2018

Marko Isomustajärvi

Ilves Ikuisesti ry hallituksen puheenjohtaja

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry