Koe aition tunnelma Ilveksen kotiotteluissa kaudella 2018-2019

Liigakaudella 2018-2019 Ilves Ikuisesti ry:llä on oma aitio kaikissa Ilveksen kotiotteluissa. Aitiopaikan ostaneille on tarjolla pullakahvit ensimmäisellä erätauolla sekä lisämaksusta ruokailu. Juomakaappi sisältyy aitiomme varustukseen joten jokainen voi myös ostaa juomaa itsellensä.

Kaikille aitiovieraille lähetetään aina ennen ottelua tiedustelu sekä ruokalista, josta tilauksen voi tehdä lisähintaan.Jokaisessa ottelussa järjestetetään avausmaalikisa, johonka Ilves Hockey Oy lahjoittaa palkinnon. Ensimmäisessä ottelussa se oli Ilves -lippalakki. Jokaisessa ottelussa arvotaan myös yhteistyökumppanin lahjoittama palkinto aitiovieraille.

Yksi koko kauden aitiopaikka vielä vapaana, kuten myös 10-ottelun lippupaketti. Yksittäisten otteluiden lippupaketteja on myös saatavana, joten ole nopea ennen kuin liput on loppuunmyyty. Varauksia otetaan koko ajan vastaan, joten älä missaa tätä hienoa tilaisuutta.

Aitioissa varusteluun kuuluu myös oma wc, joten ottelun aikana ei tarvitse käyttää jäähallin yleisövessoja.

Ilveksen kotiottelut kaudella 2018-2019

Valitse alla olevalla lomakkeella

  • yksittäinen peli, hinta 60€ (ei paikallispelejä, paikallisottelu 70€)
  • 10 ottelun paketti, hinta 550€
  • koko kauden paketti 1450€

Kirjoita lisätiedot-kenttään pelit ja päivämäärät, johon haluat aitiopaikan. Maksa lopuksi varauksesi yhdistyksen tilille FI29 5732 0920 1287 29. Laita viestikenttään viesti “Aitiopaikkamaksu“.

Aitio-ruokailu syyskaudella 2018 sekä juomatarjoilu:

Menu tarjoillaan ennen ottelua ja toisella erätauolla kahvit pullan kera.
Menuun sisältyy vihersalaattia, ottelukohtaisesti vaihtuva ruokaisampi salaatti, leipä + levite, pääruoka ja vaihtuva jälkiruoka+kahvi/tee. Hinta 20€/hlö

Menut menevät pelikohtaisesti eli 15.09.2018 JYP-peli aloitetaan menu 1:llä ja siitä eteenpäin vuorotellen. Mikäli ruokailijoita ei ole vähintään kuutta menua ei tarjoilla. Jokainen maksaa aina ottelukohtaisesti itse menunsa.

Menu 1
Broileria kermaisessa tomaattikastikkeessa ja kurkumariisiä

Menu 2
Smetanaista härkäpataa ja juuresperunasosetta

Menu 3
Pannupihvejä sipulikastikkeessa ja kermaperunoita

Aition juomavalikoiman listahinnoista -15% alennus, jotka ruokailun tavoin jokainen maksaa itse ottelun jälkeen aitio emännällemme.

Jäljelle jäävät paikat vapautetaan yhdistyksen jäsenille myöhemmin myyntiin. Tervetuloa nauttimaan aition tunnelmasta Ilveksen kotiotteluun!

Ilmoittaudu aitiovieraaksi tästä:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry