Lähde kannustamaan ja tukemaan Ilves-naisia kohti mestaruutta 2018-2019

Ilves Ikuisesti ry on vahvasti mukana myös naisjoukkueen matkalla kohti mestaruutta 2018-2019. Yhteistyökumppanina olemme avanneet keräyksen, jolla haetaan yhdistyksen jäseniltä lahjoituksia naisjoukkueen tukemiseksi. Summa voi olla itsesi valitsema ja kaikki menee lyhentämättömänä naisjoukkueemme hyväksi. Lahjoitamme myös lipun miesten kauden 2018-2019 jääkiekko-otteluun (poislukien paikallispelit) jokaiselle, jonka lahjoitus on vähintään 25€. Tällä tavoin tuemme myös Ilveksen liigajoukkuetta. 

Itse avasin keräyksen 500€ lahjoituksella. Se menee hyvään tarkoitukseen ja nyt toivonkin, että jokainen lähtee mukaan juuri itsellensä sopivalla summalla.

Myös naisten kausikortin ostaneet saavat D-katsomon lipun Ilveksen miesten kotiotteluun (poislukien paikallispelit) kaudelle 2018-2019, joten tällä tavoin myös tuemme Ilveksen miesten liigajoukkuetta. Nyt kannattaa lähteä mukaan hyvän asian vuoksi ja samalla tukea molempia joukkueitamme.

Naisjoukkue hakee myös yhteistyökumppaneita koskien paita- ja laitamainoksia. Yrittäjillä on nyt hieno mahdollisuus olla koko kauden joukkueen mukana ja saada näkyvyyttä mainoksen muodossa yrityksellensä. Itse olen lupautunut olemaan näiden markkinoinnissa mukana ja viemään myös tällä tavoin Ilvestä eteenpäin matkalla mestaruuteen.

Yrittäjä lähde mukaan ja ota yhteyttä minuun sähköpostitse isomusta@outlook.com , niin kerron lisää.

Tilitietomme on Ilves Ikuisesti ry FI29 5732 0920 1287 29 ja viestikenttään merkintä “Lahjoitus Ilveksen naisjoukkueelle”.

Kiitos kaikille oikein paljon jo etukäteen ja ollaan rakentamassa hienoa 2018-2019 kautta yhdessä.

 

Terveisin,

Marko Isomustajärvi

Jaa tämä
© Ilves Ikuisesti ry